

Τις εργασίες του Διεθνούς Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων IEDC Bled School of Management της Σλοβενίας φιλοξένησε πρόσφατα η INTERAMERICAN. Η Σχολή αποτελεί κορυφαίο κέντρο παροχής εξειδικευμένων σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων, για την περιοχή της ανατολικής Ευρώπης. Κυρίως, φημίζεται για τα προγράμματα μετεκπαίδευσης στελεχών σε θέματα στρατηγικής της διοίκησης, της χρηματοοικονομικής και του διεθνούς marketing.
Τις εργασίες του Συμβουλίου χαιρέτισε ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος της INTERAMERICAN, ενώ το πλαίσιο ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα μας και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας νέων ανθρώπων στην ελληνική αγορά εργασίας περιέγραψε o Νίκος Σωφρονάς, διευθυντής ανάπτυξης, εκπαίδευσης και νέων δικτύων συνεργατών της εταιρείας. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η δυναμική εισόδου νέων συνεργατών στο ασφαλιστικό δίκτυο της INTERAMERICAN, το οποίο κατά 40% είναι στελεχωμένο με νέους συνεργάτες που εισήχθησαν κατά τη τελευταία τριετία.
Στις εργασίες του Συμβουλίου συμμετείχαν και οι: Danica Purg, πρύτανης της Σχολής, Jo Ritzen, υπουργός Παιδείας της Ολλανδικής Κυβέρνησης, Shahin Lauritzen, γενικός διευθυντής Οικονομικών του Συμβουλίου της Ευρώπης, Amer Bukvic, διοικητής της Διεθνούς Τράπεζας της Βοσνίας και Klaus Niedl, διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της NOVOMATIC Group της Αυστρίας.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης



















