
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών σε συνεργασία με την Grekomed του Ομίλου Μουζενίδη συμμετείχε ως πλατινένιος χορηγός στην 21η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (5η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Υγείας), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα, το διάστημα 19-22 Μαρτίου 2014.
Η ηγετική παρουσία των δύο ελληνικών Ομίλων σε μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις στο χώρο του Τουρισμού, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής τους εξωστρέφειας και της δυναμικής που παρουσιάζει η Ρωσική αγορά υπηρεσιών Υγείας.
Ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές της Έκθεσης ήταν ο Επιστημονικός Διευθυντής και Διευθυντής Γενικής, Βαριατρικής, Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Δρ. Κων. Κωνσταντινίδης, ο οποίος έδωσε ομιλία με θέμα: «Ρομποτική Χειρουργική: Διαστημική τεχνολογία στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών – Η εμπειρία μας»)
Ο Δρ. Βασίλειος Αποστολόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δήλωσε με αφορμή την συμμετοχή αυτή: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού του για τον Ιατρικό Τουρισμό στην Ελλάδα, χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες για τη περεταίρω διείσδυσή του σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Η αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η Ελλάδα αλλά και εμείς ως Όμιλος, μας δίνουν την πεποίθηση ότι θα ενταχθούμε δυναμικά στο χάρτη του Ιατρικού Τουρισμού, με πολλαπλά οφέλη για τους ξένους ασθενείς, τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο αλλά και την ελληνική οικονομία.»
Την έκθεση ΜΙΤΤ 2014, επισκέφτηκαν 70.000 ενδιαφερόμενοι, ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 1800 εκθέτες και κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών υγείας – μεταξύ άλλων από τη Γερμανία, την Ελβετία, την Τουρκία και το Ισραήλ.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η Νέα Εποχή του ΥΓΕΙΑ – ΜΗΤΕΡΑ: Η μετεξέλιξη του μεγαλύτερου νοσηλευτικού συγκροτήματος της χώρας

Βία αντί για έρωτα βιώνει 1 στα 4 κορίτσια στις εφηβικές τους σχέσεις, διεθνώς

«Καμπανάκι» για τις πολλές εισαγωγές σε ιδιωτικά θεραπευτήρια

Αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση της μηνιγγίτιδας

Μία ακόμη «Χρυσή» διάκριση για το ΥΓΕΙΑ από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης








