
![]()
Μικρότερες από το αναμενόμενο Ζημίες τρίτου τριμήνου ανακοίνωσε ο Γερμανικός Ασφαλιστικός Όμιλος χθες, ωστόσο οι Εκπρόσωποι του δήλωσαν ότι ενδέχεται να μην φτάσει τα Προβλεπόμενα για το 2008 Κέρδη, αν δεν βελτιωθούν οι Αγορές Μετοχών.
Η Allianz σημείωσε απώλειες 2 δις ευρώ ενώ τα Λειτουργικά Κέρδη έπεσαν στα 1,6 δις ευρώ (-40%). Όπως και άλλες Ασφαλιστικές της Ευρώπης, η Γερμανικός κολοσσός υφίσταται σημαντικές πιέσεις από την Έλλειψη Ζήτησης προϊόντων Ζωής και Υγείας.
Την προηγούμενη εβδομάδα η Εταιρεία εγκατέλειψε τις Προβλέψεις για Λειτουργικά Κέρδη ύψους εννέα δισ. ευρώ για την περίοδο 2008-2009, δηλώνοντας , δια στόματος του Οικονομικού της Διευθυντή Χέλμουτ Πέρλετ, ότι οι αρχικοί στόχοι ανατρέπονται λόγω της τρέχουσας Πιστωτικής Κρίσης.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Π. Ξενουδάκης: Σε σταθερή πορεία ανάπτυξης ο κλάδος υγείας

Allianz Ελλάδος – Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενώνονται νομικά σε μία εταιρία

Allianz Ελλάδος: 18 συνεργάτες στη συνάντηση πωλήσεων στη Μαδέρα

Allianz “Start Making Cents”: Κρατήστε τις επενδυτικές σας επιλογές ανοιχτές

Ακόμα και οι μικρές εισφορές μπορούν να δημιουργήσουν “μαξιλάρι”








