ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

600 εκατ. κόστη κόβει η Zurich έως το 2019

Κόστη 600 εκατ. δολαρίων προσπαθεί να μειώσει η Zurich προκειμένου να πιάσει το στόχο του επιχειρηματικού της σχεδίου μέσα στο επόμενο έτος. Για την περίοδο μεταξύ 2017 και 2019, η εταιρεία είχε προγραμματίσει να εξοικονόμησει κόστη ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Τον Αύγουστο, η Zurich ανέφερε ότι είχε ήδη μειώσει κατά 900 εκατομμύρια δολάρια τα [...]

AllSafe
600 εκατ. κόστη κόβει η Zurich έως το 2019

Κόστη 600 εκατ. δολαρίων προσπαθεί να μειώσει η Zurich προκειμένου να πιάσει το στόχο του επιχειρηματικού της σχεδίου μέσα στο επόμενο έτος. Για την περίοδο μεταξύ 2017 και 2019, η εταιρεία είχε προγραμματίσει να εξοικονόμησει κόστη ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Τον Αύγουστο, η Zurich ανέφερε ότι είχε ήδη μειώσει κατά 900 εκατομμύρια δολάρια τα κόστη της και ο γενικός διευθυντής του ομίλου Mario Greco, δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica ότι η εταιρεία βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά τον προγραμματισμό της.

«Βρισκόμαστε σε εξέλιξη σε όλους τους στόχους και αναμένουμε να τους επιτεύξουμε ή ακόμα και να τους υπερβούμε μέχρι τα τέλη του 2019», δήλωσε ο Γκρέκο.

“Το σημερινό επιχειρηματικό σχέδιο τελειώνει στο τέλος του 2019, αλλά η στρατηγική θα παραμείνει η ίδια και θα συνεχίσουμε να την αναπτύσσουμε με αυξανόμενη ταχύτητα”.

Επιπλέον, ο Greco μοιράστηκε με την ιταλική εταιρεία ειδήσεων ότι ο όμιλος θα μπορούσε να συνεργαστεί με εταιρείες εκτός του ασφαλιστικού χώρου – σε βιομηχανίες όπως οι τηλεπικοινωνίες, η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και η ενέργεια – για να παρέχουν στους πελάτες ευρύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες.

interasco
Υδρόγειος

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα