

Το Private Client Group της AIG στήριξε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, χορηγώντας μια σειρά διαλέξεων με θεματικό άξονα τη σύγχρονη τέχνη, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του έτους, σε επιμέλεια της Συμβούλου Σύγχρονης Τέχνης, Αφροδίτης Γκόνου.
Η πρώτη προσκεκλημένη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης ήταν η Alia Al Senussi, Πρόεδρος της Tate Young Patrons και εκπρόσωπος του Συμβουλίου Υποστηρικτών της Tate, σε μια ομιλία με θέμα «Τέχνη και Χορηγίες: Νέα Παγκόσμια Μοντέλα», η οποία πραγματοποιήθηκε τον Μάιο. Η δεύτερη ομιλία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο με καλεσμένο ομιλητή τον Chris Dercon, Διευθυντή της Tate Modern Gallery, με θέμα «Το Μουσείο του Μέλλοντος».
Η συνεργασία με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης πραγματοποιείται για δεύτερο χρόνο στο πλαίσιο υποστήριξης πρωτοβουλιών για την τέχνη που υλοποιεί το Private Client Group, το ασφαλιστικό πρόγραμμα της AIG για ιδιώτες με περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας. Το Private Client Group προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για ασφάλιση ιδιωτικών συλλογών, κατοικιών, σκαφών και αυτοκινήτων σε κατά παντός κινδύνου βάση, με καλύψεις και υπηρεσίες πέραν των συνηθισμένων της αγοράς.
Η Σωτηρία Μαράκη, Personal Property Manager, South Zone EMEA, AIG, σχολίασε σχετικά: «Για την AIG το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έχει εξελιχθεί σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό συνεργάτη. Θαυμάζουμε το έργο που επιτελεί και είναι μεγάλη μας χαρά αλλά και τιμή να συνδέσουμε το όνομά μας με τη σειρά ομιλιών που διοργανώνει για τη σύγχρονη τέχνη, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στο κοινό του να γνωρίσει καλύτερα το Private Client Group και τις υπηρεσίες του».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… έχεις οικονομικό σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















