

Την συνολική απορρόφηση της αύξησης που επέρχεται στα ασφάλιστρα εξαιτίας των νέων φόρων αποφάσισε η AIGAION Ασφαλιστική Α.Ε.
Η απόφαση της Εταιρείας στοχεύει στην στήριξη των πελατών και των συνεργατών της που εδώ και χρόνια την εμπιστεύονται. Στο πλαίσιο αυτό στα συμβόλαια της ΑIGAION δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τελικά ασφάλιστρα που καλείται να πληρώσει ο ασφαλισμένος.
Η Εταιρεία παραμένει σταθερά στο πλευρό των ασφαλισμένων ακολουθώντας πιστά τις αξίες που την διέπουν από την ίδρυσή της και παραμένουν αναλλοίωτες έως και σήμερα.
Η εμπιστοσύνη που έχει δημιουργηθεί, οι στενές σχέσεις συνεργασίας, η στήριξη των ασφαλισμένων και των συνεργατών είναι η βάση στην οποία εξελίχθηκε μέχρι σήμερα η AIGAION και επί της οποίας θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται ξεχωρίζοντας σε ασφαλιστικά προγράμματα, σε υπηρεσίες, σε ποιότητα εργασιών και σε συνέπεια προς τον πελάτη.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… να οικονομικό έχεις σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















