ERGO

Νέα ονομασία, νέος Διευθύνων στην Euler Hermes Emporiki

Αποχώρησε από τη Διοίκηση της Euler Hermes Emporiki, η οποία μετονομάστηκε σε Euler Hermes Hellas, ο κ. Stéphane Rutili, ο οποίος μετακινείται στην Euler Hermes France στο Παρίσι. Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Euler Hermes Hellas αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Χριστίδης. Η επιστολή του απερχόμενου Διευθύνοντος Συμβούλου έχει ως εξής: Αγαπητοί Συνεργάτες, Έπειτα από έξι χρόνια στην Ελλάδα, ήρθε η στιγμή να σας [...]

Groupama

euler_hermes_rutiliΑποχώρησε από τη Διοίκηση της Euler Hermes Emporiki, η οποία μετονομάστηκε σε Euler Hermes Hellas, ο κ. Stéphane Rutili, ο οποίος μετακινείται στην Euler Hermes France στο Παρίσι. Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Euler Hermes Hellas αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Χριστίδης.

Η επιστολή του απερχόμενου Διευθύνοντος Συμβούλου έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Έπειτα από έξι χρόνια στην Ελλάδα, ήρθε η στιγμή να σας αποχαιρετήσω. Παρά τις δυσκολίες στη χώρα, το διάστημα της απασχόλησής μου σ’ αυτή την εταιρεία και γενικότερα της παραμονής μου είναι απόλυτα συνδεδεμένο με ευχάριστες αναμνήσεις. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να σας επισημάνω πως τα νέα μου καθήκοντα θα ασκούνται πλέον στην Euler Hermes France στο Παρίσι.

Έτσι, στο τέλος αυτού του μήνα, θα αφήσω τις Διευθυντικές μου υποχρεώσεις στην Euler Hermes Emporiki, η οποία πλέον άλλαξε επωνυμία και είναι Euler Hermes Hellas. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που εργάστηκα κοντά σας, έχοντας υπέροχες αναμνήσεις από τη θερμή υποδοχή σας όλα αυτά τα έτη.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Euler Hermes Hellas, αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Χριστίδης. Ο κ. Χριστίδης ξεκίνησε την καριέρα του στο Λονδίνο από την εταιρεία MK International ως Market Analyst, ενώ το 2002 ανέλαβε τη θέση του Corporate Banking Officer, στην Τράπεζα Πειραιώς, κατάστημα Λονδίνου. Το 2005 μετακινήθηκε στην BNP Paribas στο Corporate & Investment Banking Division σε σημαντικές θέσεις στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη. Είναι απόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κατέχει MSc in International Business από το UMIST και MBA από το Cass Business School.

Καλωσορίζω τον κ. Βασίλη Χριστίδη και του εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ,

Με εκτίμηση,

Stéphane Rutili

CEO Euler Hermes Hellas

Orizon
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121