
H Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Ιερώνυμου Δελένδα.
Ο Ιερώνυμος Δελένδας υπήρξε μια από τις πλέον εμβληματικές και χαρισματικές προσωπικότητες, υπηρετώντας με συνέπεια το χώρο της ασφάλισης και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του.
Στην πορεία του στην Allianz ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, προσέφερε σημαντικό έργο συμβάλλοντας καθοριστικά στην εδραίωση, στην ανάπτυξη και στην επιτυχία της εταιρίας στην Ελλάδα.
Η ασφαλιστική αγορά έχασε όχι μόνο ένα ιστορικό στέλεχος, αλλά και ένα σπουδαίο άνθρωπο, υψηλού ήθους και κύρους.
Ο κ. Βασίλης Χριστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, εξέφρασε το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα σχετικά: «Με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Ιερώνυμου Δελένδα, ενός σπουδαίου ανθρώπου που άφησε το στίγμα του όχι μόνο στην Allianz, αλλά και στην ευρύτερη ασφαλιστική αγορά. Η συνεισφορά του ήταν ανεκτίμητη και το ήθος και ο επαγγελματισμός του υπήρξε παράδειγμα για όλους μας. Εκ μέρους της εταιρίας εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

+15.000 επιχειρηματικές αφερεγγυότητες διεθνώς το 2026-2027

6 ασφαλιστικές στη λίστα Fortune Greece 100

Συναντήσεις του Δικτύου Πωλήσεων της Allianz σε όλη την Ελλάδα

Allianz: Σημαντική αύξηση στις ευθύνες στελεχών που σχετίζονται με την κυβερνοασφάλεια

Η νέα Allianz μιλά τη “γλώσσα” της ελληνικής αγοράς

Allianz: Έμφαση στην επανακατάρτιση και την αναβάθμιση δεξιοτήτων

Οι άνθρωποι της Allianz αφιέρωσαν 1.248 ώρες στον εθελοντισμό

















