
Ρόλο ανώτερου συμβούλου του CEO G. Case, έως τον Ιούνιο του 2026 αναλαμβάνει ο Έρικ Άντερσεν πρόεδρος μέχρι πρότινος της AON.
Τον ρόλο του προέδρου ανέλαβε τώρα ο Case, ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στhn AON το 2005 ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. To διπλό αυτό ρόλο είχε μέχρι το 2018. Ο Andersen είναι πρόεδρος της Aon από τον Φεβρουάριο του 2020. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη μετάβαση της ηγεσίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Ο Andersen προσχώρησε στην Aon με την εξαγορά της Minet από την εταιρεία το 1997 και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τα τελευταία 28 χρόνια στην προώθηση της στρατηγικής της εταιρείας Aon United, με θετικά αποτελέσματα για πελάτες, συναδέλφους και μετόχους. Πριν γίνει πρόεδρος της Aon, ο Άντερσεν είχε τον ρόλο του συμπροέδρου από τον Μάιο του 2018.
«Ο Έρικ απέδειξε τι σημαίνει να είσαι η Aon United – βάζοντας πρώτους τους πελάτες μας, υπερασπίζοντας την καινοτομία και διαχειριζόμενος μερικούς από τους μεγαλύτερους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και η κοινωνία», δήλωσε ο Case.
«Σε όλη την εταιρεία μας, μπορείτε να δείτε τον αντίκτυπο του Eric στη δύναμη των ενσωματωμένων προσφορών και της τεχνογνωσίας μας, στα ενεργά αναλυτικά στοιχεία επόμενης γενιάς που παρουσιάζουμε στους πελάτες και στις καινοτόμες λύσεις που δημιουργούμε για την αντιμετώπιση προβλημάτων κινδύνου και ανθρώπων σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο Case. Εκ μέρους των 60.000 συναδέλφων μας, θέλω να ευχαριστήσω τον Eric για την ηγεσία του και το βάθος της συνεισφοράς που έκανε για να βοηθήσει την εταιρεία μας να προσφέρει ξεχωριστή αξία για τους πελάτες μας στο μέλλον».
«Είμαι βαθιά ευγνώμων που έχω περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες με την Aon, δουλεύοντας δίπλα σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα συναδέλφων, συνεργατών και πελατών», είπε ο Άντερσεν.
Σχόλια

ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εισήγηση για την είσοδο του Ν. Μακρόπουλου στο ΔΣ της CrediaBank

H Ευρώπη θα ενισχύσει τα κέρδη ανά μετοχή της CrediaBank κατά 8%

Στο τέλος Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση Credia Bank - Ευρώπη

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα

Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»

Στα 30 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από το BLUE CARRIER 2

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis


















