
“Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν Στρατηγικό Φορέα στο χώρο της ασφαλιστικής διαµεσολάβησης που θα αποτελεί Σηµείο Αναφοράς για κάθε επαγγελµατία”, δήλωσε ο πρόεδρος της SAFELINE κ. Πολίτης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Σαρακάκη, επί της οδού Λ. Αθηνών 71. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επίσημη ανακοίνωση σύμπραξης των 2 παραδοσιακών γραφείων που εκτός από τον επαγγελματισμό που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν και τρίτης γενιάς γραφεία καθώς μέτοχοι της SAFELINE δραστηριοποιούνται από το 1919 ενώ η ΑΠΟΛΛΩΝ μεσιτική από το 1970 (Αδελφοί Σαρακάκη 1922).
Σκοπός αυτής της συνέργειας είναι να προσφέρει, σε Συνεργάτες και Πελάτες, εξειδίκευση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσαρµοσµένες πλήρως στο νέο νοµοθετικό πλαίσιο, εµπνέοντας ταυτόχρονα σε όλους τους συνεργαζόµενους Προοπτική, Αξιοπιστία, Σεβασµό και Αξιοπρέπεια.
Οι δύο εταιρείες, προκειµένου να υλοποιήσουν ταχύτερα το Όραµά τους, αποφάσισαν και συµφώνησαν:
- ∆ηµιουργία Νέου Επιχειρηµατικού Μοντέλου
- Άµεση συν εγκατάσταση και λειτουργία των δύο εταιρειών στον ίδιο χώρο
- Λειτουργία ενιαίας ηλεκτρονικής πλατφόρµας υποστήριξης
- Αξιοποίηση του διοικητικού µηχανισµού των εταιρειών
- Κοινή Τεχνική υπηρεσία υποστήριξης ασφαλιστικών κινδύνων
- ∆ηµιουργία και προώθηση καινοτόµων ασφαλιστικών προγραµµάτων
- Επιλογή για συνεργασία Αξιόπιστων Ασφαλιστικών Εταιρειών
- ∆ηµιουργία πολιτικής ανάπτυξης µέσω ποιοτικού ∆ικτύου Συνεργατών
- ∆ηµιουργία ενός νέου & ευέλικτου κανονισµού πωλήσεων για Συνεργάτες
- Εκπόνηση ετήσιου εκπαιδευτικού προγράµµατος επιµόρφωσης Συνεργατών
Ουσιαστικά με τη συνεργασία αυτή οι δύο εταιρείες αποσκοπούν στη δημιουργία μια εταιρείας που θα έχει αμοιβαία χρήση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των 2 γραφείων, ανάπτυξης του υπάρχοντος πελατολογίου αλλά και τη δημιουργία νέου. Η κ. Συκοτάκη, Γενική Διευθύντρια της ΑΠΟΛΛΩΝ Μεσιτική αφού εκδήλωσε με τη σειρά της την αισιοδοξία της σχετικά με το νέο εγχείρημα ευχαρίστησε και τον κ. Πολυχρόνη, Σύμβουλο Ανάπτυξης Εργασιών της SAFELINE καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν ο άνθρωπος πίσω από το deal.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
17 έως 21 Αυγούστου τι πληρώνουν e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ιnsurancemarket: Ασφάλιση σε 3 άτοκες δόσεις μέσω Klarna

Έβαλαν το… χεράκι τους και τα ασφάλιστρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG


















