
Ένας αγρότης από το Κεντάκυ των ΗΠΑ φέρεται ότι εξαπάτησε την ασφαλιστική του εταιρεία εισπράττοντας αποζημίωση που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια κάνοντας ψευδείς δηλώσεις για δήθεν ζημιές. Σύμφωνα με ένορκη απόφαση ο Christopher G. Hickerson, 45 ετών,ο οποίος καλλιεργούσε καπνό, χειμερινό σιτάρι και σόγια στο αγρόκτημα του στο Fleming County έκρυψε την παραγωγή καπνού από τις ασφαλιστικές εταιρείες προκειμένου να διεκδικήσει ζημιά στην καλλιέργεια.
Η απαίτηση ήταν αρκετή για να προκαλέσει μία από τις μεγαλύτερες πληρωμές που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση μέσω της Ομοσπονδιακής Εταιρείας Ασφάλισης Καλλιέργειας ανέφερει η Herald-Leader.
Ο Χίκερσον κατηγορήθηκε για συνολικά 10 παράνομες πράξεις οι πιο σοβαρές εκ των οποίων επισείουν ποινή φυλάκισης έως 30 έτη και πρόστιμο ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Επιπλέον ο αγρότης θα πρέπει να επιστρέψει και το ποσό που έλαβε σαν αποζημίωση.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Διαγωνισμός στην Insurancemarket για ένα iPhone Duo

Σε συνεχή ανάπτυξη, υπερβαίνοντας τους στόχους η Εθνική Ασφαλιστική

Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life από τη Fairfax

Parenthood risk management: Τι φοβούνται σήμερα οι νέοι γονείς;

ΤτΕ: Έγκριση της απόκτησης ειδικής συμμετοχής της CrediaBank στο ΜΚ της Ευρώπη

Εισήγηση για την είσοδο του Ν. Μακρόπουλου στο ΔΣ της CrediaBank

H Ευρώπη θα ενισχύσει τα κέρδη ανά μετοχή της CrediaBank κατά 8%


















