ERGO

Aύξηση κερδοφορίας και παραγωγής για την Ergo

Με σημαντική αύξηση της παραγωγής και της κερδοφορίας για το Α’ εξάμηνο του 2011 σφράγισε τη θετική της πορεία και τα πρώτα αποτελέσματα με την νέα της επωνυμία η ERGO Ελλάδας. Αναλυτικά, η συνολική παραγωγή του Α’ εξαμήνου του έτους έφτασε τα 77.485.002,36 € έναντι 72.021.646,73 € του αντίστοιχου εξαμήνου του 2010 παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως [...]

AllSafe

Με σημαντική αύξηση της παραγωγής και της κερδοφορίας για το Α’ εξάμηνο του 2011 σφράγισε τη θετική της πορεία και τα πρώτα αποτελέσματα με την νέα της επωνυμία η ERGO Ελλάδας. Αναλυτικά, η συνολική παραγωγή του Α’ εξαμήνου του έτους έφτασε τα 77.485.002,36 € έναντι 72.021.646,73 € του αντίστοιχου εξαμήνου του 2010 παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 7,59%. Η παραγωγή στους λοιπούς κλάδους αυξήθηκε κατά 3,59%, ενώ ανοδικά κατά 9,33% κινήθηκε και η παραγωγή στον κλάδο αυτοκινήτου.

Οι αποζημιώσεις που κατέβαλε η εταιρία για όλους τους κλάδους το A’ εξάμηνο του 2011 έφθασαν τα 21.348.143,59 € αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπιστία και απαρέγκλιτη συνέπειά της στην έγκαιρη αποζημίωση των ασφαλισμένων της. Παράλληλα, η προ φόρων κερδοφορία της σε διεθνή πρότυπα χρηματοοικονομικής αναφοράς (ΔΠΧΑ) παρουσίασε αξιοσημείωτη αύξηση κατά 51,93% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010 ανερχόμενη στο ποσό των 6.678.432,7 €.

Με τα παραγωγικά αποτελέσματα που παρουσιάζει η εταιρία τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιριών ζημιών της χώρας και κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του Α’ εξαμήνου του 2011 ο Γενικός Διευθυντής της ERGO κ. Θ. Κοκκάλας δήλωσε ότι: «η πορεία μας και τα παραγωγικά μας αποτελέσματα δεν είναι συμπτωματικά, αλλά απόρροια της στρατηγικής, που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε πιστά τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης, ασάφειας και αβεβαιότητας βασική μας στρατηγική είναι η περαιτέρω χαλύβδωση της φερεγγυότητάς μας, κάτι το οποίο θα αποτελέσει βασικό κριτήριο επιβίωσης και ανάπτυξης μια ασφαλιστικής εταιρίας στα χρόνια που έρχονται.»

Το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2011 σημαδεύτηκε πρώτα από όλα και κυρίως από την εφαρμογή της νέας στρατηγικής του brand ERGO και την επανατοποθέτηση της εταιρίας στην αγορά με την υπόσχεση – δέσμευση «Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω». Η πραγματοποίηση αυτής της υπόσχεσης βρίσκεται στις προτεραιότητες της ERGO για το υπόλοιπο του έτους.

Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Syndea
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121