
Με αφορμή το πρόσφατο «face lift» στο brand της Brokers Union & το business cocktail meeting που διοργάνωσε με αφορμή την ανανέωση της εταιρικής της εικόνας στις αρχές του Ιουλίου στο All day restaurant – bar “ARK” στη Γλυφάδα μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για μια εταιρεία με υποδομές & know how Ασφαλιστικής εταιρείας που μέσα σε 12 (και κάτι χρόνια) έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην κορυφή των leaders της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.
Του Νίκου Μωράκη
Με υπεύθυνο στη νευραλγική θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου τον Φώτη Καλαμπαλίκη και με τις γνώσεις & την εμπειρία του ακούραστου Νικόλαου Βελιάδη και των παιδιών του Στέφανου & Dominique και φυσικά ολόκληρου του στελεχιακού δυναμικού η Brokers Union κατά κόσμoν BU έχει δημιουργήσει ένα ασφαλιστικό πρακτορείο με δομές agency. (Διαβάστε επίσης: Brokers Union & Blue Aigaion: Στη νέα γενιά η σκυτάλη για την αναπτυξιακή πορεία).
Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το 2023 διαμορφώθηκε στα 6,9 εκατ. ευρώ αυξημένος κατά 16% σε σχέση με το 2022 που βρισκόταν στα 5, 8 εκατ. ευρώ. Τα μικτά ασφάλιστρα έφτασαν τα 31.000.000 ευρώ και η σύνθεση του χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στο 55/45( Κλάδος Οχημάτων/ Κλάδος Υγείας & Λοιποί Κλάδοι).
Αν συνυπολογίσουμε και την Blue Aigaion – Μεσιτική Ναυτασφαλίσεων που διατηρεί ο κ. Βελιάδης με κύκλο εργασιών 1,2 εκατ. ευρώ – η συνολική παραγωγή και των 2 εταιρειών ξεπερνά τα 8,1 εκατ. ευρώ.
Νούμερα που κατατάσσουν την Brokers Union στην εξάδα με τους μεγαλύτερους πράκτορες της αγοράς με σταθερά ανοδική & αναπτυξιακή πορεία διατηρώντας μάλιστα μια υγιής ισορροπία ανάμεσα στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.
Δείτε εδώ τη λίστα με τους Μεγαλύτερους Μεσίτες & Πράκτορες
Και δεν είναι μόνο τα νούμερα που δείχνουν τη δυναμική της εταιρείας.
Δύο δυνατές μεταγραφές – αυτή του Γιώργου Κοντογιάννη ως υπεύθυνου στον κλάδο Ζωής & Υγείας το 2023 & του Δημήτρη Διβανή ως Συμβούλου Διοίκησης & Πωλήσεων στις αρχές του έτους, δείχνουν την προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία έτσι ώστε οι συνεργάτες τους να έχουν το καλύτερο δυνατό service σε χρόνους & ποιότητα.
Η εταιρεία σήμερα απασχολεί 45 εργαζόμενους και διατηρεί ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Consolidation game: Ποιοι κυριαρχούν στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Ο Α. Παπαδόπουλος CEO στην Brokers Union

Συνέδριο και βραβεύσεις συνεργατών της Brokers Union

Brokers Union: Ταξίδι Επιβράβευσης διαγωνισμού Ζωής & Υγείας στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Eurolife FFH

Το job description του μοντέρνου ασφαλιστή: Μια νέα γενιά επαγγελματιών ξανασυστήνει το επάγγελμα

Οι 15 μεγαλύτεροι μεσίτες και πράκτορες (στοιχεία 2024)

Θέση εργασίας στην Brokers Union: Επιθεωρητής Πωλήσεων για το γραφείο της Θεσσαλονίκης
















