
Στην επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση των συνεργατών της προχωρεί η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. με στόχο να διευκολύνει τη διαδικασία κατάρτισής τους και την απόκτηση του απαιτούμενου πιστοποιητικού.
Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 διοργανώνει στα γραφεία της σεμινάριο διάρκειας 5 ωρών (από 12.00 έως 17.00), στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η διαδικασία των εξετάσεων. Επίσης, η σχετική βεβαίωση περαίωσης του σεμιναρίου παρέχεται αυθημερόν στους επιτυχόντες.
Για τους συνεργάτες που βρίσκονται μακριά η διοίκηση της Brokers Union αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου –από απόσταση- διευκολύνοντας έτσι πλήθος περιπτώσεων που έχουν δυσχέρεια να έλθουν στον τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.
Το σεμινάριο που πραγματοποιείται άπαξ, αφορά όλες τις βαθμίδες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και υποστηρίζεται από τον εξειδικευμένο εκπαιδευτικό Όμιλο Coordinators Group of Companies.
Για τους ενδιαφερόμενους εκτός του Νομού Αττικής, που η παρακολούθηση μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως τόσο στη θεωρία όσο και στην διαδικασία εξέτασης, έχει ληφθεί μέριμνα για την διασφάλιση ποιοτικών στάνταρ στην όλη διαδικασία.
Για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμμετοχής αλλά και για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της Εμπορικής Διεύθυνσης της Brokers Union (κ. Φουρλεμάδη Μαρία) στο τηλέφωνο 2130167230 ή στο e-mail [email protected] μέχρι και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus






