
Με αυξητικούς ρυθμούς κινήθηκαν τα μεγέθη της Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. το 2015, με την παραγωγή της να προσεγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ και το δίκτυο των συνεργατών της να διευρύνεται σημαντικά.
Με βάση τα στοιχεία, οι προσδοκίες της διοίκησης της Εταιρείας για το 2016 είναι υψηλές, καθώς μέσω συνεργασιών που έχει ήδη συνάψει και άλλων που βρίσκονται σε εξέλιξη με σημαντικό αριθμό μεσιτικών γραφείων, αναμένει η παραγωγή της να αυξηθεί πολύ περισσότερο σε όλο το εύρος των ασφαλίσεων.
Οι στόχοι ανάπτυξης παραμένουν υψηλοί και δρομολογούνται ενέργειες που θα στηρίξουν περαιτέρω την Εταιρεία. Η επέκτασή της διαρθρώνεται πανελλαδικά και ήδη από τις αρχές του έτους ενισχύθηκε με εξειδικευμένο προσωπικό το υποκατάστημα της Brokers Union στη Θεσσαλονίκη, το οποίο εξυπηρετεί τη Βόρειο Ελλάδα. Επίσης, στην Αττική, η Εταιρεία δημιούργησε γραφείο στην περιοχή της Καλλιθέας, για την εξυπηρέτηση των συνεργατών της στον Πειραιά και στο Κέντρο της Αθήνας, ενώ σύντομα εγκαινιάζεται υποκατάστημα και στην Κρήτη.
“Η ανάπτυξη της Brokers Union είναι αλματώδης”, επισημαίνει ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νικόλαος Βελλιάδης, και τονίζει ότι «στον κλάδο διαμεσολαβούντων θα υπάρξει μεγάλη συσπείρωση, κυρίως όταν εφαρμοστεί στις αρχές του 2018 η νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, Insurance Distribution Directive (IDD), η οποία επιτάσσει υψηλή οργάνωση και ισχυρές δομές λειτουργίας στις συγκεκριμένες εταιρείες. Η Brokers Union είναι από σήμερα έτοιμη, με επαρκή κεφάλαια και εσωτερικούς κανονισμούς και ευελπιστεί να είναι από τις πρώτες μεσιτικές που θα είναι πλήρως προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα».
Σχόλια

AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Festival Alzheimer 2026: 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Φάρο ΚΠΙΣΝ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα

Η γιορτή του Ασφαλιστικού Συμβούλου: 4 δυνάμεις που κάνουν τη διαφορά

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Κάνε Follow. Κάνε Like. Κέρδισε!


















