

Mε ένα τριήμερο ταξίδι στη Μύκονο, στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015, επιβράβευσε η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. τους συνεργάτες που πέτυχαν στον καλοκαιρινό διαγωνισμό πωλήσεων.
Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και τα στελέχη της Brokers Union που ταξίδεψαν στο κοσμοπολιτικο νησί κολύμπησαν στις μοναδικές του παραλίες, περπάτησαν στα σοκάκια της χώρας, απόλαυσαν τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον προορισμό του επόμενου διαγωνισμού, του οποίου οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν με βάση την αύξηση παραγωγής που σημείωσαν στις Γενικές Ασφάλειες, στον κλάδο Ζωής & Υγείας και στον κλάδο Πυρός κατά το χρονικό διάστημα 1/4/2015 έως 30/7/2015.
Τους επιτυχόντες συνόδεψαν στο ταξίδι ο Πρόεδρος της Brokers Union, Νικόλαος Βελλιάδης, ο Γενικός Διευθυντής, Αλέξιος Σταυρίδης, ο Εμπορικός Διευθυντής της Εταιρείας Δημήτρης Κύρογλου και ο Εμπορικός Διευθυντής της ICI A.E. Βασίλης Κέκκης.
Η Brokers Union Mεσίτες Ασφαλειών Α.Ε. θα συνεχίσει να επιβραβεύει τους συνεργάτες της που συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων και στην προσπάθεια της να βρίσκεται δίπλα στους ασφαλισμένους.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… έχεις οικονομικό σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















