
Η ΕΑΔΕ ευχαριστεί θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την πρωτοβουλία και την φιλοξενία της συνεδρίασης της 8ης Ιουλίου. Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και προς την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για την παρουσία της στη συνάντηση αυτή – η ΕΑΕΕ είναι πάντα παρούσα σε κάθε θεσμικό αίτημα επικοινωνίας με την ΕΑΔΕ.
Η συνάντηση, έδωσε την ευκαιρία στην ΕΑΔΕ και στους Προέδρους των Σωματείων της, να επανατοποθετηθούν σε θέματα τα οποία με σαφήνεια και συνέπεια έχουν επανειλημμένα θέσει εδώ και περισσότερα χρόνια, μέσω θεσμικών διαύλων.
Ωστόσο, είναι κοινός τόπος για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΔΕ, πως είναι επιτακτική η ανάγκη μίας νέας φάσης διαλόγου, η οποία θα εστιάζει από την αναφορά στην υφιστάμενη κατάσταση, στην διαβούλευση για τον πραγματικό σχεδιασμό λύσεων. Τα θέματα στην Υγεία ζητούν απαντήσεις και δράση, σήμερα. Κάθε άλλος μελλοντικός χρονικός ορίζοντας που τοποθετείται για επίλυση, δίνει λύση σε άλλα προβλήματα και όχι στα υφιστάμενα.
Η ΕΑΔΕ, ο μοναδικός φορέας που εκπροσωπεί ενιαία τις τρεις βαθμίδες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, δηλώνει πως «είμαστε Μαζί, στην βούληση για απαντήσεις και λύσεις». Η ασφαλιστική αγορά χρειάζεται συντονισμό, όχι παράλληλες συζητήσεις. Και αν θέλουμε να την διαμορφώσουμε να είναι δίκαιη, σύγχρονη και βιώσιμη, ο δρόμος είναι ένας: όχι με μισές κουβέντες, όχι με αποκλεισμούς, αλλά «Μαζί», με καθαρούς όρους και κοινή στόχευση.
Σχόλια

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Η Interamerican εξαγοράζει το χαρτοφυλάκιο της Gan Direct στην Κύπρο
Τι θα ισχύσει για τον «κουμπαρά» των 60.000 ευρώ
Το νέο πλαίσιο για την κρατική αρωγή και τις ασφαλιστικές
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας

Εθνική Ασφαλιστική: Άντλησε €200 εκατ. από τις αγορές

Interlife: Digital Insurance Hub & νέες ψηφιακές υποδομές

To ομαδικό της DRAEGER περνάει από την NN στην Eurolife FFH

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια

Πώς θα πολλαπλασιαστούν τα assets των ΤΕΑ


















