

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση έδωσε ισχυρό παρών στη χθεσινή Συγκέντρωση και διαμαρτυρία κατά του Ασφαλιστικού Σχεδίου Νόμου.
Μαζί με χιλιάδες άλλους Ελεύθερους Επαγγελματίες και Επιστήμονες, εκατοντάδες Διαμεσολαβητές συσπειρωμένοι στο μπλοκ της ΕΑΔΕ διαδήλωσαν κατά του Νόμου, που θα οδηγήσει σε εξόντωση και βίαιη έξοδο από το επάγγελμα χιλιάδες Διαμεσολαβητές που ήδη βιώνουν στα όρια, την υπερβολική και άδικη φορολόγηση και την συρρίκνωση του εισοδήματός τους.
Επειδή ο αγώνας θα συνεχισθεί καλούμε όλους τους Συναδέλφους σε επαγρύπνηση και συσπείρωση καθώς οι προσπάθειες των Συλλογικών Φορέων θα ενταθούν και θα κλιμακωθούν σε μία προσπάθεια ακύρωση και απόσυρσης του άδικου αυτού νόμου.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα

Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»

Στα 30 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από το BLUE CARRIER 2

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis

ΜΙΝΕΤΤΑ: Συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

H EUROINS Ελλάδος Xρυσός Χορηγός της 8ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στη Θεσσαλονίκη

Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες



















