
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 ετών από την Ίδρυση του ΣΠΑΤΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής διοργανώνει Εορταστική Εκδήλωση την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Halandri Tennis Club, Γαρυττού 13, 153 43 Χαλάνδρι.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης. Κατά την έναρξη θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος κ. Μαρία Δημητριάδη & ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Ζόμπολας.
Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους της Πολιτείας & Σύντομη Αναδρομή από τον κ. Αρτέμη Κοντοπίδη ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου. Ενδιαφέρουσες ομιλίες από την Νομικό του Συλλόγου κ. Αγάθη Μεταξά και τον Γεν. Γραμματέα του ΕΕΑ κ. Δημήτρη Γαβαλάκη θα έχουν στο επίκεντρο τον Αθέμιτο Ανταγωνισμό που ταλανίζει τον Ασφαλιστικό Κλάδο. Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βραβευθεί ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, για την πολύτιμη στήριξη των Σωματείων της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης αλλά και για την συμβολή του στην ανάδειξη του επαγγέλματος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.
Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να απευθύνουν χαιρετισμό εκ μέρους της Πολιτείας ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως & ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Γρέντζελος & ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, Εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, Μέλη του ΣΠΑΤΕ και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παράθεση Δείπνου σε όλους τους Συμμετέχοντες.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΣΠΑΤΕ: Η απόφαση του ΣτΕ δικαίωση για καταναλωτές και διαμεσολαβητές

Η νέα διοίκηση και το προεδρείο του ΣΠΑΤΕ

Ανακοίνωση του ΕΕΑ σχετικά με το δικαίωμα συμβολαίου

ΣΠΑΤΕ: Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

ΣΠΑΤΕ: Ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και οι στόχοι για το μέλλον
Podcast “Και Αν Συμβεί;” με τη Μ. Δημητριάδη

ΕΑΔΕ: Ίδρυση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων με την Αιγίδα της BIPAR
















