
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του συγκάλεσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την πορεία των συζητήσεων του Συνδέσμου με την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) για τη νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, στην αίθουσα «Ολυμπία» του ξενοδοχείου Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114), τα μέλη του ΣΕΜΑ θα ενημερωθούν από τη διοίκηση του Συνδέσμου για τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος και ειδικότερα για τις έως τώρα διαβουλεύσεις με την ΟΑΣΕ και τις ενέργειες στις οποίες προέβη ο Σύνδεσμος, ενώ θα κληθούν να αποφασίσουν για την πρόταση την οποία θα καταθέσουν οι μεσίτες ασφαλίσεων στον ΟΜΕΔ (Οργανισμός Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας).
Την απόφαση για τη σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ κατά τη συνεδρίαση της 3ης Μαΐου 2017.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Νέα Πρωτοποριακή Εφαρμογή ¨Sofos MedCare¨ από την Sofos Insurance Agency
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»

ΣΕΜΑ: «Tο “μαζί” σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία από ποτέ»

Σημείο αναφοράς της ασφαλιστικής αγοράς η εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Στις 8 Σεπτεμβρίου η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;

H νέα αξία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

«Corporate & Special Risk Solutions Team: Το νέο στοίχημα της INTERAMERICAN στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις»


















