
Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠΕ αναφέρει: “Το ΔΣ του Ένωσής μας δέχθηκε πρόσφατα τον προβληματισμό και την ανησυχία μελών μας, σχετικά με έκπτωση, σε ασφάλιστρα ατομικών ασφαλίσεων υγείας, που φέρεται να έχει χορηγήσει μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία, σε μέλη ομάδας εργαζομένων.
Η παροχή αυτής της έκπτωσης ανακοινώθηκε, με δελτίο τύπου, από το Σωματείο των εργαζόμενων, στο οποίο αναφέρεται το όνομα της ασφαλιστικής εταιρίας, της οποίας προβάλλεται στην ανακοίνωση και το λογότυπό της αλλά και το όνομα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, μέσω του οποίου φέρεται να έγινε η παραπάνω συμφωνία.
Aνακοινώνουμε ότι, εφόσον είναι ακριβή τα αναφερόμενα στη παραπάνω ανακοίνωση και στις καταγγελίες μελών μας, θεωρούμε ότι προκύπτουν σαφή ερωτηματικά, έως και συμπεράσματα, ως προς τη νομιμότητα της παροχής τέτοιου είδους έκπτωσης.
Η ΕΣΑΠΕ, πιστή στη τήρηση των Νόμων και της Επαγγελματικής Δεοντολογίας, με σκοπό την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των μελών της, θα προβεί στους απαραίτητες έρευνες και ελέγχους, για την πλήρη ενημέρωσή της στο θέμα, που μας καταγγέλθηκε και στη συνέχεια θα αποφασίσει για ενδεχόμενες ενέργειες, προς κάθε κατεύθυνση”.
Σχόλια

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά
Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια
Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Ποιος θα δώσει τις μάχες για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΑΔΕ: Συνάντηση εργασίας με την κα Μιλένα Αποστολάκη

Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας

Συνάντηση ΣΠΑΤΕ με την Υπουργό Εργασίας

Howden Agents: Στρατηγική συνεργασία με το ασφαλιστικό γραφείο «ΠΑΡΟΝ»

Το πρότυπο του 360° Wealth Insurance

NBG Μεσίτες: Το success story και η εξειδίκευση στους επιχειρηματικούς κινδύνους

Η ΕΣΑΠΕ γιόρτασε τα 40 χρόνια της


















