ERGO

Eurocover: “Κλείνουμε” τα 5 και ταξιδεύουμε τους συνεργάτες σε 5 ηπείρους

Ολοκληρώνοντας την πρώτη πενταετία δραστηριοποίησής της στην ασφαλιστική αγορά και έχοντας διαγράψει πορεία συνεχούς ανάπτυξης, τόσο σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών αλλά και όσον αφορά την ανάπτυξη του δικτύου της, η Eurocover σχεδιάζει τα επόμενά της βήματα και επενδύει στην κινητροδότηση των συνεργατών της, οργανώνοντας μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια ένα ταξίδι με προορισμό πέντε ηπείρους. Όπως [...]

Ethniki
Eurocover: “Κλείνουμε” τα 5 και ταξιδεύουμε τους συνεργάτες σε 5 ηπείρους

Ολοκληρώνοντας την πρώτη πενταετία δραστηριοποίησής της στην ασφαλιστική αγορά και έχοντας διαγράψει πορεία συνεχούς ανάπτυξης, τόσο σε επίπεδο οικονομικών μεγεθών αλλά και όσον αφορά την ανάπτυξη του δικτύου της, η Eurocover σχεδιάζει τα επόμενά της βήματα και επενδύει στην κινητροδότηση των συνεργατών της, οργανώνοντας μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια ένα ταξίδι με προορισμό πέντε ηπείρους.

Όπως αναφέρουν οι επικεφαλής της εταιρείας, Γιώργος Ποντίκης & Γιώργος Τσακίρης, “ο παράγοντας που διαφοροποιεί το αποτέλεσμα των εργασιών και των υπηρεσιών που παρέχει η Eurocover είναι οι άνθρωποί της. Oι ομάδες βελτιστοποιούν πάντα το αποτύπωμα των εταιρειών. Από το 2018, που το εγχείρημά μας υλοποιήθηκε μέχρι σήμερα, έχουμε καταφέρει να αναπτυσσόμαστε συνεχώς με μηδενικό δανεισμό, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τη γενικότερη τάση συγχωνεύσεων στην ασφαλιστική αγορά.

Έχουμε επίσης αυξήσει τα εργαλεία για τους συνεργάτες μας και έχουμε ενισχύσει σημαντικά τις ασφαλιστικές λύσεις για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Θεωρώντας πως σε οτιδήποτε επιτεύξαμε έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο οι συνεργάτες μας, επενδύουμε στην κινητροδότηση τους οργανώνοντας ένα ταξίδι σε 5 ηπείρους, με σταθμό μία ήπειρο κάθε χρόνο.

Και η δράση αυτή για εμάς δεν είναι συμβολική αλλά ουσιαστική, καθώς μέσα από τα ταξίδια μας επηρεάζεται θετικά η παραγωγικότητα μας, ενθαρρύνεται η συνεργασία και δημιουργούνται πρότυπα συνεργατών. Ταυτόχρονα για τους ασφαλιστές που είναι δυναμικά κοντά μας και τοποθετούν την παραγωγή τους από επιλογή στην εταιρεία μας έχουμε ετοιμάσει  νέες παροχές και κίνητρα που θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.”

“Με την Eurocover πας παντού”

Ο νέος διαγωνισμός πωλήσεων της εταιρείας αφορά 5 ταξίδια σε 5 ηπείρους, ένα κάθε χρόνο. Το πρώτο ταξίδι, στην Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο του 2024 με προορισμούς την Πράγα και το Βερολίνο, ενώ το επόμενο θα είναι στην Αμερική και την Καραϊβική! Εν συνεχεία η εταιρεία θα ταξιδέψει σε Ασία, Αφρική και Ωκεανία.

Επιβράβευση της διατηρησιμότητας

Κεντρικός άξονας του διαγωνισμού είναι η διατηρησιμότητα, για αυτό και η παραγωγή που τοποθετεί ο συνεργάτης για την επίτευξη του στόχου για το πρώτο ταξίδι, προσμετράται και για τα επόμενα ταξίδια. Ταυτόχρονα με στόχο την στήριξη των συνεργατών όσον αφορά την ελεύθερη βούληση στην τοποθέτηση της παραγωγής τους, τα ταξίδια οργανώνονται αποκλειστικά με χρηματοδότηση της Eurocover.

Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121