
Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής «ΔΙΑΤΡΟΦΗ», που υλοποιεί το Ινστιτούτο Prolepsis.
Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη προχώρησε σε δωρεά, μέσω της οποίας θα εξασφαλιστούν 1.250 γεύματα σε μαθητές σχολείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ».
Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα απευθύνεται σε σχολεία κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρέχοντας καθημερινά στους μαθητές θρεπτικά και υγιεινά γεύματα, ενισχύοντας παράλληλα την υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.
Τη φετινή σχολική χρονιά, συμμετέχουν στο πρόγραμμα 148 σχολεία, με περισσότερα από 11.600 παιδιά.
Το πρόγραμμα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ» υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, με ευαισθησία και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να υποστηρίζει παρόμοιες δράσεις που αφορούν σε συνανθρώπους που πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: 80 υποκαταστήματα στην Ελλάδα

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος

Ηλεκτρικά πατίνια: Στη βουλή το ν/σ με την υποχρεωτική ασφάλιση

Πολιτική και ιδιωτική ασφάλιση: Το στοίχημα της εθνικής συνεννόησης

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία



















