Tsomokos

Generali: Ανάπτυξη 30% για το 2008

Με ρυθμούς ανάπτυξης 30% έκλεισε ο όμιλος Generali το 2008 έναντι της προηγούμενης χρήσης, αυξάνοντας με ανάλογη ένταση την παραγωγή του και στους δύο βασικούς κλάδους ασφάλισης. Ειδικότερα, το περσινό 12μηνο ο όμιλος αύξησε την αξία της συνολικής παραγωγής του στα 143 εκατ. ευρώ, έναντι 110 εκατ. ευρώ το 2007, με τον κλάδο Γενικών Ασφαλειών [...]

AllSafe

Με ρυθμούς ανάπτυξης 30% έκλεισε ο όμιλος Generali το 2008 έναντι της προηγούμενης χρήσης, αυξάνοντας με ανάλογη ένταση την παραγωγή του και στους δύο βασικούς κλάδους ασφάλισης. Ειδικότερα, το περσινό 12μηνο ο όμιλος αύξησε την αξία της συνολικής παραγωγής του στα 143 εκατ. ευρώ, έναντι 110 εκατ. ευρώ το 2007, με τον κλάδο Γενικών Ασφαλειών να διογκώνεται στα 89 εκατ. ευρώ από 66 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση και τον κλάδο Ζωής να αυξάνεται στα 54 εκατ. ευρώ από 43 εκατ. ευρώ το 2007.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα έτους, ο όμιλος στην Ελλάδα αναμένεται να ανακοινώσει ζημιές, έναντι κερδών το 2007, λόγω της χαμηλής απόδοσης των μακροπρόθεσμων επενδύσεων της Generali Life. Στελέχη της εταιρείας αναφέρουν ότι οι επενδύσεις της εταιρείας Ζωής, κατά περίπου 90%, είναι τοποθετημένες σε ομόλογα μακροχρόνιας απόδοσης, τα οποία πέρυσι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, επηρεάζοντας καθοριστικά το καθαρό αποτέλεσμα έτους.

Όσο για την Generali Hellas, το αποτέλεσμα, το οποίο θα ανακοινώσει, αναμένεται να είναι θετικό, ενώ για το τρέχον έτος στόχος του ομίλου Generali είναι να εξασφαλίσει εκ νέου διψήφια ποσοστά ανάπτυξης.


Orizon
Europi Insurance

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Interlife
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

Insurance Daily

© MORAX MEDIA A.E.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του insurancedaily.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη. © 2026

insurancedaily.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής / Διευθυντής: Μωράκης Μιχαήλ

Ιδιοκτησία: Morax Media A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Μωράκης Νικόλαος

Διαχειριστής / Δικαιούχος Domain: Μωράκης Μιχαήλ

Έδρα - Γραφεία: Ιφιγένειας 6, Καλλιθέα, ΤΚ 17672

Email: [email protected], Τηλ: +30 210 9594121