
Σε συνέχεια των αποτελεσμάτων της ICAP με τους top 40 Μεσίτες & Πράκτορες της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς 2018, για λογαριασμό του site μας, η Mega Brokers κοινοποίησε στα μέσα ενημέρωσης το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:
Για την ηγετική μας θέση στην Πρακτόρευση Ασφαλειών φροντίζουμε ο όγκος νέων εργασιών μας να είναι κάθε χρόνο σταθερά ανοδικός. Παράλληλα, πέρα από την ποσότητα φροντίζουμε και για την ποιότητα του χαρτοφυλακίου μας έτσι ώστε η διατηρησιμότητά μας να παραμένει διαχρονικά στην κορυφή. Αυτή μας η εξίσωση σε συνδυασμό με τη διοικητική μας ομάδα, το έμπειρο προσωπικό μας & το πολύτιμο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας, μας καθιστά για ακόμα μια χρονιά πρώτους.
- Πρώτους σε κύκλο εργασιών ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο γραφείο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.
- Πρώτους σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της ICAP για λογαριασμό ειδησεογραφικού site, καθώς η Εταιρεία μας, για ακόμη μια χρονιά κατάφερε να ξεπεράσει σε εργασίες θυγατρικά διαμεσολαβητικά γραφεία τραπεζικών ιδρυμάτων, μεσίτες ασφαλειών ακόμα και ασφαλιστικές εταιρείες Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ).
- Πρώτους γιατί το δεύτερο ανεξάρτητο γραφείο Πρακτόρευσης Ασφαλειών έχει 59% λιγότερο κύκλο εργασιών από το δικό μας.
Για το 2018 ο κύκλος εργασιών μας έφτασε τα 11.893.289 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 3,5% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Σε δήλωσή του, ο Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, Τάσος
Χατζηθεοδοσίου, σχολίασε σχετικά: «Η MEGA BROKERS επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την ηγετική της παρουσία στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης κατακτώντας την πρωτιά και πετυχαίνοντας ρεκόρ μεριδίου αγοράς στη κατηγορία της. Η αναπτυξιακή μας στρατηγική αποδίδει. Δεν σταματάμε εδώ όμως. Συνεχίζουμε να επιταχύνουμε και προετοιμάζουμε την Εταιρεία για το επόμενο βήμα. Με γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών συνεχίζουμε να επενδύουμε στην αναβάθμιση των λειτουργιών και σε νέες τεχνολογίες με προτεραιότητα στην υποστήριξη των συνεργατών μας».
Σχόλια

ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Consolidation game: Ποιοι κυριαρχούν στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Mega Brokers: Ο μεγαλύτερος Πράκτορας της αγοράς με κύκλο εργασιών 19,1 εκ.

MEGA BROKERS: Η Βραζιλία ο μεγάλος ταξιδιωτικός προορισμός του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2026–2027

AI Voicebots: Οι ασφαλιστικές δεν ακούν πλέον μόνο τι λες, αλλά και πώς το λες

MEGA BROKERS: Τρία Citroën C3 Hybrid στους κορυφαίους συνεργάτες της

Η τεχνολογία είναι το μέσο, ο άνθρωπος παραμένει το κεφάλαιο

MEGA BROKERS: Νέα στρατηγική συνεργασία με τον διεθνή Οφθαλμολογικό Όμιλο SANOPTIS


















