

Σε μία περίοδο που η κοινωνική προσφορά αποκτά μεγαλύτερη αξία από ποτέ άλλοτε, η Allianz Ελλάδος ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο του μη κερδοσκοπικού Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας ΑΡΩΓΗ. Η Allianz Ελλάδος συμπαραστέκεται στην προσπάθεια των εθελοντών της ΑΡΩΓΗΣ μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας.
Οι ανάγκες του σωματείου σήμερα, είναι περισσότερο αυξημένες από ποτέ. Με την οικονομική της ενίσχυση η Allianz Ελλάδος, δίνει «ανάσα» σε 55 οικογένειες που ζουν στα όρια της φτώχειας και στηρίζονται από το σωματείο, καλύπτοντας το κόστος των αναγκών τους σε τρόφιμα.
Το έργο της ΑΡΩΓΗΣ ξεκινά το 1995, και συνεχίζεται έως και σήμερα χάρη στην εθελοντική προσφορά. Σημαντικά έργα του σωματείου είναι, η στήριξη μέχρι τώρα 650 άπορων οικογενειών, η δημιουργία του Κέντρου Διημέρευσης για παιδιά με ειδικές ανάγκες «Αρωγή» ενώ αναμένεται και η λειτουργία του ξενώνα «Βαμβακάρειo Ίδρυμα – Αρωγή» για απροστάτευτα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Οι ίδιοι οι εθελοντές του Σωματείου «υιοθετούν» άπορες οικογένειες και αναλαμβάνουν, με έξοδα της ΑΡΩΓΗΣ, να διεκπεραιώνουν τις ανάγκες τους: Τρόφιμα και Φάρμακα, Έξοδα στέγασης, Εξόφληση λογαριασμών, Βοήθημα θέρμανσης κ.ά. προσφέροντας χέρι βοηθείας αλλά και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Πρόστιμο 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα πατίνια

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: 80 υποκαταστήματα στην Ελλάδα

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος

Ηλεκτρικά πατίνια: Στη βουλή το ν/σ με την υποχρεωτική ασφάλιση

Πολιτική και ιδιωτική ασφάλιση: Το στοίχημα της εθνικής συνεννόησης

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία



















