
Η AXA Ασφαλιστική και ο αποκλειστικός Συνεργάτης της στη Φθιώτιδα, κ. Γιώργος Λύτρας, στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Eταιρείας, στήριξαν το νυχτερινό αγώνα δρόμου 10.000 & 3.000 μέτρων “Lamia Night & Run” που πραγματοποιήθηκε στις 12 Απριλίου 2014, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το σήμα για την εκκίνηση του αγώνα έδωσε η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Αθανασία Τσουμελέκα.
Το “Lamia Night & Run” ανήκει στην κατηγορία Cityrun και αποτελεί μια επίσημα μετρημένη, ασφαλή και πιστοποιημένη διαδρομή που διέρχεται από όλη την πόλη της Λαμίας. Η επιτυχημένη διοργάνωση του 2013 αποτέλεσε παρακαταθήκη για τις συμμετοχές του 2014, οι οποίες ήταν αισθητά αυξημένες, καθώς 1.550 πολίτες από όλες τις ηλικίες συμμετείχαν στον αγώνα.
Η AXA στήριξε τη διοργάνωση στο πλαίσιο της προώθησης της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής και σε ευθυγράμμιση με τη στρατηγική της για μείωση των ασφαλιστικών κινδύνων μέσα από την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση.
Εκ μέρους της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, ο συνεργάτης της κ. Γιώργος Λύτρας βρέθηκε κοντά στους συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών τους.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης



















