
Μια ακόμη στρατηγική συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία International Life ξεκίνησε ο όμιλος Ιασώ, η οποία αφορά τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ιασώ, τη Γενική Κλινική Ιασώ General, την Παιδιατρική Κλινική Ιασώ Παίδων, καθώς και την Γενική και Μαιευτική Κλινική Ιασώ Θεσσαλίας.
Μέσω αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της International Life, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στις παραπάνω κλινικές του ομίλου.
Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο πρόεδρος του ομίλου Ιασώ κ. Γεώργιος Σταματίου, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρία International Life, η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του Ιασώ. Ευελπιστούμε μέσω αυτής της συνεργασίας να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».
Ο κ. Ιωάννης Μπράβος, διευθύνων σύμβουλος της International Life επεσήμανε: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το Ιασώ».
Σημειώνεται ότι ο όμιλος Ιασώ συνεργάζεται ήδη με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, καθώς και με το ΠΕΔΥ προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη για το σύνολο των υπηρεσιών του.
Σχόλια

Υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας 360° από τη VICE VERSA CYBER
Ξεκινάει το MDRT Day 2026
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
AI Act, Marketing και ο ρόλος της ασφάλισης
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για το ΥΓΕΙΑ: INTERACT-EUROPE Gold Badge για την ογκολογική φροντίδα

Protexa: Επτά χρόνια συνεχούς στήριξης του «Δείπνο Αγάπης»

Θερμές εργασίες: Μία σοβαρή επικινδυνότητα, που χρειάζεται ευλαβική τήρηση μέτρων ασφαλείας

Mπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να είναι ηθική και σύννομη;

Aπoδιαμεσολάβηση και ΑΙ αλλάζουν την ασφαλιστική αγορά

Αντιμετωπίζει πράγματι η Ρωσία οικονομικά προβλήματα;

«Resilience Stories»: Καλεσμένος ο Κώστας Λαγουβάρδος


















