
Το ΙΑΣΩ μαζί με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» βρίσκονται στο θεματικό πάρκο «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» στην Helexpo.
Περιμένουν τον κόσμο στο περίπτερό τους, αμέσως μετά το νησί των πυροτεχνημάτων στις 12-14 Ιανουαρίου.
Αξίζει να αφιερώσουμε όλοι λίγα λεπτά για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών, τα οποία τελικά μπορεί να σώσουν μια ζωή!
Η διαδικασία εγγραφής εθελοντή δότη μυελού των οστών είναι απλή, γρήγορη και ανώδυνη, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ελάχιστο δείγμα σάλιου που λαμβάνεται μέσω μίας μπατονέτας.
Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας» καθώς το ΙΑΣΩ αποτελεί επίσημο Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Διαψεύδει δημοσίευμα για το ΙΑΣΩ η Τράπεζα Πειραιώς

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των MDRT Power Workshops

ΙΑΣΩ: Πρόληψη με ολοκληρωμένα πακέτα check up για παιδιά

Νέο Ιατρείο Διαταραχών Μνήμης στο ΙΑΣΩ

14ο IBUS Athens Breast Course στο ΙΑΣΩ

ΙΑΣΩ: Συζήτηση για τη ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού

ΙΑΣΩ: Yψηλής αποτελεσματικότητας θεραπεία για νευρολογικές παθήσεις



















