

Η INTERAMERICAN στο τριετές επιχειρησιακό σχέδιο, μεταξύ των στρατηγικών αξόνων της απόλυτης ψηφιακής λειτουργίας, της καινοτομίας και των «lean» πρακτικών για τη μεγιστοποίηση της οικονομικής αξίας της εταιρείας, της αξίας του πελάτη και του εργαζομένου, περιλαμβάνει και τη δυναμική ανάπτυξη του Δικτύου Αgency. Ειδικότερα, έχει εκπονήσει το επί μέρους σχέδιο «Genesis», που προβλέπει τον διπλασιασμό του Δικτύου μέσα στην επόμενη τριετία, με τριπλασιασμό της παραγωγής. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία ξεκίνησε, ήδη, τη λειτουργία ενός αυτοδύναμου Γραφείου Πωλήσεων και στον Πειραιά, στην «καρδιά» της αγοράς της πόλης. Συντονιστής του Γραφείου είναι ο Βαγγέλης Τερζάκης.
Η επιλογή εγκατάστασης Γραφείου στον Πειραιά ανταποκρίνεται στην πολιτική της γεωγραφικής διασποράς των Γραφείων Πωλήσεων της Εταιρείας με βάση τις πελατειακές ανάγκες. Το Γραφείο Πειραιά διαθέτει στο δυναμικό του ένα unit manager και 32 ενεργούς ασφαλιστικούς συμβούλους και διακρίνεται στη στρατολόγηση νέων συνεργατών, ενώ διοικητικά αναφέρεται στον Ηλία Μάλλιο, διευθυντή πωλήσεων.
Ο κ. Τερζάκης, αναφερόμενος σε αυτή τη νέα αφετηρία της ασφαλιστικής καριέρας του στην INTERAMERICAN, τονίζει: «Η Εταιρεία μας παρέχει μια μοναδική δυνατότητα εξέλιξης μέσα από το σχέδιο ανάπτυξης του Δικτύου Agency, συνδυασμένη με εξαιρετικά κίνητρα προόδου και με πολύπλευρη υποστήριξη σε όλες τις βαθμίδες: των νέων αλλά και των παλαιών συνεργατών, των unit managers και των συντονιστών. Διαθέτουμε όλα τα εφόδια σε υποδομές, τεχνολογία και εκπαίδευση για να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο Γραφείο με μεγάλο μερίδιο αγοράς στον Πειραιά».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… έχεις οικονομικό σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















