
Εκπαιδευτική επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της INTERAMERICAN πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών του Τμήματος Ασφαλιστικής Επιστήμης και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, υπό την επιμέλεια της λέκτορος Αλεξάνδρας-Παρασκευής Χυτήρη και του Κέντρου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της εταιρείας.
Η εν λόγω φιλοξενία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς από την INTERAMERICAN εντάσσεται στο διαχρονικό πλαίσιο συνεργασίας των δύο οργανισμών, προς την κατεύθυνση αμοιβαίου επιστημονικού οφέλους και επίτευξης των κατάλληλων συνδέσεων μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινότητας του επιχειρείν. Κατά την εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών διευθυντικά στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τις προβλεπόμενες τάσεις της αγοράς εργασίας, το θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της ιδιωτικής ασφάλισης και τους κύριους κλάδους της ασφαλιστικής δραστηριότητας, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.
Κατά την παρουσίαση, έμφαση δόθηκε στις δυνατότητες νέων ανθρώπων να αναζητήσουν επιτυχώς υποσχόμενα περιθώρια σταδιοδρομίας και εξέλιξης, ευρύτερα σε τομείς της ασφαλιστικής αγοράς και ειδικότερα σε τομείς ενδιαφέροντος της INTERAMERICAN. Επισημαίνεται ότι η Εταιρεία, με την ολοκλήρωση ενός έτους υλοποίησης του σχεδίου “Genesis” για την ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου πωλήσεων, αριθμεί ένα σημαντικό αριθμό νέων συνεργατών (685 πιστοποιημένοι κατά το 2016) που αξιοποιούν τη δυνατότητα να εξελιχθούν στον χώρο της διαμεσολάβησης, ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι της INTERAMERICAN.
Σχόλια

Κατατέθηκε στη βουλή το σ/ν για τον Ατομικό Επενδυτικό Λογαριασμό Ανηλίκων
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Hellas Direct: Στο top 50 των Financial Times & της Statista
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Νέος Τεχνικός Διευθυντής o κ.Μιχάλης Κολέτσος
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ο Γ. Ρούντος μέλος της Κριτικής Επιτροπής των FMIA26

Οι νέες τεχνολογίες αλλάζουν την εξίσωση της ασφάλισης οχημάτων

Η Βιωσιμότητα και ο Επιχειρηματικός Πολιτισμός του καθήκοντος

Η INTERAMERICAN αλλάζει την αφήγηση: Από τα ασφαλιστήρια σε όσα αξίζει να προστατεύουμε

Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες

Η Interamerican παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια (video)

Το 3ο «EEA ATHENS RUN» έστειλε το μήνυμα οτι ο αθλητισμός ενώνει


















