
Πρόστιμο 135.000 λιρών επέβαλε η αρμόδια εποπτική αρχή της Βρετανίας σε μία ασφαλιστική εταιρεία και μία εταιρεία καμπάνιας για το Brexit.
Οι δύο εταιρείες ανήκουν στον Arron Banks και το πρόστιμο επιβλήθηκε καθώς μετά από έρευνα που διενήργησε ο Information Commissioner διαπιστώθηκε κακή χρήση των προσωπικών δεδομένων της ασφαλιστικής για πολιτικούς λόγους.
Η έκθεση αναφέρει όυι περισσότερα από 1 εκατομμύρια e-mails που στάλθηκαν από την Leave.EU σε συνδρομητές περιείχαν προωθητικές ενέργειες σχετικά με την ασφαλιστική GoSkippy.
O κ. Banks σχολιάζοντας στο Twitter αναφέρει ότι τo Information Commissioner Office βρήκε ότι «ενδεχομένως κατά λάθος στείλαμε newsletter σε πελατες… αλλά δεν υπάρχουν καμιάς μεγάλης συνωμοσίες» και πρόσθεσε «θεέ μου… επικοινωνήσαμε με τους υποστηρικτές μας και προσφέραμε 10% έκπτωση μετά την ψήφο τους. Και τι έγινε;».
Σχόλια

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Cover Insurance: Θέση εργασίας στον κλάδο Ζωής και Υγείας
Θέση εργασίας στην Cover: Διαχείριση Ασφαλιστικών Εργασιών Κλάδου Ζωής & Υγείας
Εκατόμβες νεκρών στο Νεπάλ από τον παγετώνα που έσπασε (video)
Τι προβλέπει ν/σ για κρατικές αποζημιώσεις επιχειρήσεων
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Νέα στοιχεία επικοινωνίας με την INSURANCE JSC DALLBOGG

Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια

Πώς θα πολλαπλασιαστούν τα assets των ΤΕΑ

Kινούμενες «βόμβες» στους δρόμους τα ανασφάλιστα οχήματα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές


















