Generali 2026  140 Χρόνια

MDRT Day στη Θεσσαλονίκη στις 19 Γενάρη 2018

Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει το MDRT στις 19 Ιανουαρίου του 2018, όπου θα αναπτύξει πρακτικές και ιδέες πωλήσεων, εκπαιδευτικές εισηγήσεις και διαδραστικές ομιλίες. Στο πλαίσιο του MDRT Day που θα γίνει στο MET HOTEL, στην αίθουσα Maistros από τις 9.00 ως τις 17:00, θα πραγματοποιηθεί και ομαδική δραστηριότητα σε συνεργασία με το Χαμόγελο του [...]

Sofos Insurance
MDRT Day στη Θεσσαλονίκη στις 19 Γενάρη 2018

Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει το MDRT στις 19 Ιανουαρίου του 2018, όπου θα αναπτύξει πρακτικές και ιδέες πωλήσεων, εκπαιδευτικές εισηγήσεις και διαδραστικές ομιλίες. Στο πλαίσιο του MDRT Day που θα γίνει στο MET HOTEL, στην αίθουσα Maistros από τις 9.00 ως τις 17:00, θα πραγματοποιηθεί και ομαδική δραστηριότητα σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στην τιμή των 50€ εφόσον η εγγραφή γίνει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου και 80€ από την παρέλευση της συγκεκριμένης ημερομηνίας.  Κατά την ημερίδα  θα θα παρατεθεί γεύμα και στο πρωινό καφές ενώ θα προσκομίζεται απόδειξη πληρωμής κατά την είσοδό σας από τον Π.Σ.Α.Σ. (P.S.A.S.). Επικοινωνία προς όποια διευκρίνηση Κυριάκος Χατζηστεφάνου κιν.6977667600.

ΔΥΝΑΜΙΣ  2026
Minetta

Σχόλια

Φόρτωση...
Neos Poseidon
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα