
Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας, από χθες βλέπει μια άλλη εικόνα: Κουτσουπιές, γρεβιλέες και εκατοντάδες κατιφέδες πλέον κυριαρχούν και ομορφαίνουν την περιοχή! Οι εργαζόμενοι της MEGA Brokers σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5 Ιουνίου έφυγαν νωρίτερα από την εργασία τους προκειμένου να φυτεύσουν δέντρα και φυτά, προσφορά στους κατοίκους της περιοχής. Κοινός στόχος όλων, «να δώσουμε στην πόλη μας λίγες περισσότερες ανάσες».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ομάδα της MEGA Brokers βγήκε από τα γραφεία και «μπήκε με τα χέρια στη γη». Η δράση αυτή αποτελεί μέρος μιας βαθύτερης αντίληψης: Η πραγματική ασφάλεια δεν αφορά μόνο τα ατομικά μας αγαθά, αλλά και το περιβάλλον που μας φιλοξενεί. Σε μια εποχή που η κλιματική αλλαγή επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τον κίνδυνο, επιλέγουμε να γίνουμε μέρος της λύσης.
Ο CEO της MEGA Brokers κ.Τάσος Χατζηθεοδοσίου συμμετείχε ενεργά στη δράση και δήλωσε σχετικά: “Κάθε δέντρο, κάθε λουλούδι που φυτεύουμε είναι μια υπόσχεση για το αύριο. Όπως ακριβώς κάθε ασφαλιστήριο που χειριζόμαστε. Δουλεύουμε για κάτι που θα φανεί η αξία του με τον καιρό, που θα προστατεύει και θα προσφέρει στις επόμενες γενιές. Ευχαριστούμε θερμά τους αντιδημάρχους κκ.Αποστολόπουλο και Χρυσόγελο, την πρόεδρο του 2ου Δημοτικού διαμερίσματος κ.Τσουκάτου καθώς και τους εργαζόμενους του Δήμου που συνέβαλαν στη δράση.
Από σήμερα όποιος περνά από το Πάρκο Μπέη θα βλέπει τα φυτά μας να μεγαλώνουν. Θα τα ποτίζουμε και θα τα προστατεύουμε όπως προστατεύουμε όλα όσα μας εμπιστεύονται οι άνθρωποι». Η MEGA Brokers θα συνεχίσει να υλοποιεί δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Mega Brokers: Ο μεγαλύτερος Πράκτορας της αγοράς με κύκλο εργασιών 19,1 εκ.

MEGA BROKERS: Νέα πιστοποίηση ως «Great Place to Work»

MEGA BROKERS: Νέα COO η Μαρι-Λωρ Μαμάνη

MEGA BROKERS: Πάνω από 1 εκατ.ευρώ σε bonus και παροχές

Τ. Χατζηθεοδοσίου: Η επόμενη ημέρα στην ασφαλιστική αγορά

Η MEGA Brokers πιστοποιείται ξανά ως «Great Place to Work»

Τ. Χατζηθεοδοσίου: Επένδυση σε ανθρώπους, συνεργασίες και εργαλεία AI
















