
Η Anytime της Interamerican παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια για το 2023 με τίτλο «Χρειάζεσαι ασφάλεια.
Όχι το δράμα», που εξελίσσεται μέσα από τρεις διαφορετικές ταινίες με έμφαση στα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου, κατοικίας και ταξιδιού, της Anytime.
Η νέα διαφήμιση προβάλλει την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση της Anytime στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή τους και τους κάνουν να νιώθουν πιο ασφαλείς… «χωρίς δράμα». Συγκεκριμένα, με χιουμοριστική διάθεση και πρωτότυπο τρόπο, ένα ζευγάρι σε θεατρική σκηνή μάς μεταφέρει σε άλλη εποχή, συζητώντας για την αναγκαιότητα της ασφάλειας, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάποιον δίπλα σου τη στιγμή που τον χρειάζεσαι.
Η καμπάνια περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του brand, που κάνουν την Anytime να ξεχωρίζει, εξασφαλίζοντας προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους και δημιουργώντας μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη, προσφέροντας κάθε στιγμή περισσότερα. To νέο τηλεοπτικό spot φέρει την υπογραφή της Ogilvy και θα προβάλλεται το επόμενο διάστημα σε τηλεόραση, Social Media και YouTube, ανοίγοντας έναν δυναμικό διάλογο στο καταναλωτικό κοινό.
Δείτε τη νέα διαφήμιση εδώ
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

Το μέλλον της ασφάλισης είναι υβριδικό & βαθιά πελατοκεντρικό

Η Interamerican στο διάλογο για την ανθεκτικότητα στο Delphi

Anytime: Το αύριο της ασφάλισης, σήμερα

Άμεση ανταπόκριση Interamerican & Anytime: Ξεκίνησαν οι αποζημιώσεις για τους πολίτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Δυναμική είσοδος της Anytime στην αγορά της Ρουμανίας

efood, Interamerican, Anytime, Deloitte και NAK συμβάλλουν ενεργά στη διάσωση των δασών της Αττικής

















