
Η NP Ασφαλιστική ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον περασμένο Μάρτιο, τον πρώτο κύκλο των Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (επανεκπαίδευσης) για τον Τομέα Α΄ του 2026, με πάνω από 850 συμμετέχοντες. Τα σεμινάρια είχαν θέμα «Κλάδοι Γενικής Αστικής Ευθύνης και Νομικής Προστασίας/ Διαχείριση Χρόνου & Ανάπτυξη Χαρτοφυλακίου» και ήταν διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών, ενώ διεξήχθησαν έντεκα (11) δια ζώσης εκπαιδευτικές συναντήσεις σε οκτώ (8) πόλεις της χώρας.

Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα, η Εταιρία θα ξεκινήσει το 2ο μέρος των Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (επανεκπαίδευσης) για τον Τομέα Α΄ του 2026, με θεματολογία : «Κλάδοι Ατυχημάτων, Μεταφορών και Σκαφών / Εξεύρεση Νέων Πελατών & Ανάπτυξη Πελατολογίου»,επίσης χρονικής διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών.
Τα σεμινάρια ξεκινάνε στις 16/4/2026 και ολοκληρώνονται στις 9/5/2026, σε μια σειρά έντεκα (11) δια ζώσης εκπαιδευτικών συναντήσεων σε Μαρούσι (4) και Θεσσαλονίκη, Σπάρτη, Ιωάννινα, Πάτρα, Χαλκίδα, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων του 2ου μέρους, οι συμμετέχοντες θα διενεργήσουν test κατανόησης και θα λάβουν το Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης διάρκειας δέκα (10) εκπαιδευτικών ωρών για τον Τομέα Α’ 2026.
Το πλήρες πρόγραμμα των Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης για το Έτος 2026 βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρίας, στη διαδρομή «Συνεργάτες → Ασφαλιστική Ακαδημία».
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή στη Δ/νση Πωλήσεων της NP Ασφαλιστική.
Σχόλια

Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
INTERASCO: Στόχος τα 100 εκατ. ευρώ έως το 2031 – Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγοράς στην Ελλάδα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΙΑΣ: Ξεκινά στις 3 Νοεμβρίου το Πρόγραμμα Κατάρτισης Πραγματογνωμόνων

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο η συζήτηση "Insurance Talks"

«Και Αν Συμβεί… Η αποταμίευση να γίνει συνήθεια ζωής;»

Η ασφαλιστική εκπαίδευση διαμορφώνει τους αυριανούς ηγέτες του κλάδου

«Τι κάνεις όταν ακούς ΟΧΙ;»

ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ: Εκπαιδευτικές δράσεις για την ενίσχυση της κατάρτισης των εργαζομένων


















