
Σε ανακοίνωσή της η ΟΑΣΕ αναφέρει: Η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδας (ΟΑΣΕ), εκφράζει την βαθύτατη ανησυχία της για την συνεχιζόμενη τραγωδία στη Γάζα και τη γενοκτονία των αμάχων Παλαιστίνιων και καταδικάζει απερίφραστα την ισραηλινή επίθεση κατά της “Global Sumud Flotilla” που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Θεωρούμε αυτή την ενέργεια ως τμήμα μιας ευρύτερης και σοβαρότατης κατάστασης που, σύμφωνα με διεθνείς οργανισμούς, εμπεριέχει τον κίνδυνο γενοκτονίας κατά του παλαιστινιακού λαού.
Η επίθεση αυτή, πέρα από κάθε νόμιμο πλαίσιο, αποτελεί μια απάνθρωπη πράξη και επίθεση κατά της ανθρωπότητας, εντείνοντας την ήδη δραματική κατάσταση που βιώνει ο άμαχος πληθυσμός.
Δηλώνουμε τη στήριξή μας για την υπεράσπιση του “Global Sumud Flotilla” και ζητούμε την άμεση διασφάλιση της ασφάλειας των ανθρωπιστικών αποστολών, καθώς και την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία των αμάχων.
Η ΟΑΣΕ καταδικάζει τη βία, τον αποκλεισμό και την γενοκτονική πολιτική, στηρίζοντας την παροχή βοήθειας και απαιτώντας την άμεση απελευθέρωση των μελών της Ελληνικής αποστολής.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus

Πασχαλινό Bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama






