
Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΔ αναφέρει:
Η απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής να προβεί σε αλλαγή της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε μεγάλο αριθμό και συγκεκριμένου τύπου ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας μας δημιουργεί έντονη ανησυχία ως προς την διαχείριση του ανθρώπινου παράγοντα σε πελάτες που ενώ βάσει των όρων ασφάλισης πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που μέχρι σήμερα ακολουθούσε η εν λόγω Ασφαλιστική επιχείρηση ,σε μια περίοδο έντονα προβληματική για τον Έλληνα ασφαλισμενο , προσπαθεί να χειραγωγήσει και να οδηγήσει εκατοντάδες πελατών της στην ακύρωση των ασφαλιστικών συμβάσεων υγείας που τόσο απαραίτητα είναι σε κάθε ελληνική οικογένεια.
Η ασφαλιστική αγορά κλονίζεται απο τέτοιες μεθόδους μονομερών αλλαγών και για τον λόγο αυτό πρέπει να λάβει θέση τόσο η ΕΑΕΕ αλλά και η Εθνική Ασφαλιστική . Χρησιμοποιώντας τον πελάτη ως την λύση στις αυξημένες υποχρεώσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων απέναντι στα νοσηλευτικά ιδρύματα και μη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα εν τη γενέσει του που είναι η αλλαγή τρόπου διαχείρισης του κινδύνου μεγιστοποιείται η αμφισβήτηση στον θεσμό .
Η ΠΟΑΔ μέσω των οργάνων της κοινοποιεί την ανησυχία αυτή ως προς το εύρος του προβλήματος σε όλους τους ενδιαφερόμενους αποδέκτες με σκοπό την εξεύρεση λύσης ώστε να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία εκατοντάδων Ελλήνων ασφαλισμένων.
Σχόλια

ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Έκλεισε το deal για το Ιασώ
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Εισήγηση για την είσοδο του Ν. Μακρόπουλου στο ΔΣ της CrediaBank

H Ευρώπη θα ενισχύσει τα κέρδη ανά μετοχή της CrediaBank κατά 8%

Στο τέλος Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση Credia Bank - Ευρώπη

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα

Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»

Στα 30 εκατ. ευρώ οι οικονομικές απώλειες από το BLUE CARRIER 2

Εθνική Ασφαλιστική: Χρυσή Διάκριση EcoVadis


















