
Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΔ αναφέρει:
Η απόφαση της Εθνικής Ασφαλιστικής να προβεί σε αλλαγή της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε μεγάλο αριθμό και συγκεκριμένου τύπου ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας μας δημιουργεί έντονη ανησυχία ως προς την διαχείριση του ανθρώπινου παράγοντα σε πελάτες που ενώ βάσει των όρων ασφάλισης πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που μέχρι σήμερα ακολουθούσε η εν λόγω Ασφαλιστική επιχείρηση ,σε μια περίοδο έντονα προβληματική για τον Έλληνα ασφαλισμενο , προσπαθεί να χειραγωγήσει και να οδηγήσει εκατοντάδες πελατών της στην ακύρωση των ασφαλιστικών συμβάσεων υγείας που τόσο απαραίτητα είναι σε κάθε ελληνική οικογένεια.
Η ασφαλιστική αγορά κλονίζεται απο τέτοιες μεθόδους μονομερών αλλαγών και για τον λόγο αυτό πρέπει να λάβει θέση τόσο η ΕΑΕΕ αλλά και η Εθνική Ασφαλιστική . Χρησιμοποιώντας τον πελάτη ως την λύση στις αυξημένες υποχρεώσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων απέναντι στα νοσηλευτικά ιδρύματα και μη αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα εν τη γενέσει του που είναι η αλλαγή τρόπου διαχείρισης του κινδύνου μεγιστοποιείται η αμφισβήτηση στον θεσμό .
Η ΠΟΑΔ μέσω των οργάνων της κοινοποιεί την ανησυχία αυτή ως προς το εύρος του προβλήματος σε όλους τους ενδιαφερόμενους αποδέκτες με σκοπό την εξεύρεση λύσης ώστε να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία εκατοντάδων Ελλήνων ασφαλισμένων.
Σχόλια

Καριέρα και ασφαλιστική αγορά: Τι λένε 10 στελέχη
Πετράλωνα: Το ατύχημα που υπενθύμισε ότι η διαχείριση του κινδύνου ξεκινά πριν από την πρώτη εκσκαφή
Εκδήλωση για τα 40 χρόνια ΕΣΑΠΕ
Ασφάλεια χωρίς αποστάσεις: Το στοίχημα της Interamerican στα Δωδεκάνησα
Υποχρεωτική ασφάλιση με κάλυψη 50.000 ευρώ για ηλεκτρικά πατίνια σε ν/σ
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Αύξηση παραγωγής 6,7% για τη Groupama το 2025

Επικουρικό Κεφάλαιο: 184 εκατ. ευρώ για 10.600 ζημιές σε μία 5ετία

Πρωτοβουλία ανοιχτού διαλόγου 3 πολιτικών και ασφαλιστικής αγοράς από το ΕΕΑ

Κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών: Έρχεται υποχρεωτική ασφάλιση

Favikon: Ο Ν. Γεωργόπουλος στη λίστα των κορυφαίων 200 παγκοσμίως

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αναβαθμίζει τη «Σύνδεση Πελάτη» με νέες δυνατότητες

EEAE και ΕΑEΕ ενισχύουν τη θεσμική τους συνεργασία


















