
Αναρτήθηκε η Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών (εξαιρουμένου του Κλάδου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Χερσαία Αυτοκίνητα Οχήματα) που υπέβαλε η εταιρεία με την επωνυμία «Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση».
Η ανάρτηση της Καταστάσεως Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών των Λοιπών Κλάδων στην ιστοσελίδα αυτή γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την εξυπηρέτηση της διαδικασίας του άρθρου 248 παρ. 8 του ν. 4364/2016. Για κάθε ζήτημα σχετικά με τα αναγραφόμενα στην αναρτούμενη Κατάσταση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην εταιρεία με την επωνυμία «Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση» (http://skourtis-ekka.gr) στα τηλέφωνα 210-3310714, 210-3235297 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Όσον αφορά την άσκηση αντιρρήσεων κατά της Κατάστασης εφιστούμε την προσοχή των ενδιαφερομένων στην τήρηση των προθεσμιών του άρθρου 248 παρ. 8 του Ν. 4364/2016, που προβλέπει: «Αντιρρήσεις κατά της υπό ασφαλιστική εκκαθάριση επιχείρησης αναφορικά με την πιο πάνω κατάσταση ασκούνται με ανακοπή στο μονομελές πρωτοδικείο της έδρας της επιχείρησης μέσα σε εξήντα (60) ημέρες από την ανάρτηση και εκδικάζονται κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων». Οι Αντιρρήσεις κατά της Κατάστασης Δικαιούχων Απαιτήσεων ασκούνται κατά της εταιρείας με την επωνυμία «Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ υπό ασφαλιστική εκκαθάριση» και όχι κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία δεν νομιμοποιείται παθητικώς.
Τονίζεται ότι η εν λόγω Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων δεν αφορά σε δικαιούχους απαιτήσεων του Κλάδου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Χερσαία Αυτοκίνητα Οχήματα.
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση διαμεσολαβητών με την ΤτΕ για τις προμήθειες

Πως διασφαλίζεται μέσα από τα εργαλεία εποπτείας της ΤτΕ η προστασία των ασφαλισμένων

Υπέρ της συμπληρωματικής ασφάλισης η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου

Τι δείχνει η έκθεση της ΤτΕ για τα “τρωτά” και τα δυνατά σημεία των ασφαλιστικών

Σε ασφαλιστικές το 35% των προστίμων που επέβαλε η ΤτΕ το 2024

Διενέργεια εξετάσεων για ασφαλιστές 6 και 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Έρχεται το ψηφιακό ευρώ: Τι αλλάζει


















