
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το καινοτόμο Σεμινάριο «Αναλογιστικά Μαθηματικά για μη Αναλογιστές», στο εκπαιδευτικό κέντρο της RiAct Actuaries, στο κτίριο των SPACES, Ερμού 56, στην Αθήνα.
Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς ανάμεσα τους υπήρχαν υψηλόβαθμα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών όπως η Allianz, η ERGO, η Ευρωπαϊκή Πίστη, η Groupama, η Interamerican, η ΔΥΝΑΜΙΣ, η Γενική Πανελλαδική και η Q Brokers, καθώς και Ορκωτοί Ελεγκτές από την KPMG, τη B.D.O και την AUDIRE.
Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη σχετικά με τις Αναλογιστικές διευθύνσεις που συνεργάζονται ενώ επίσης πραγματοποιήθηκε πλήρης επισκόπηση του Κανονιστικού Πλαισίου σχετικά με τις Τεχνικές Προβλέψεις.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής το Σεμινάριο «Αναλογιστικά Μαθηματικά για μη Αναλογιστές» θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στις αρχές του 2019, για το οποίο θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Σχόλια

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ποσά & οδηγίες για τις επιδοτήσεις ασφαλιστών
Τα “συν” και τα “πλην” των ασφαλιστών
Οι 15 μεσίτες και πράκτορες με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών (2025)
NN Hellas: Η κουλτούρα που οδήγησε στο ιστορικό milestone του €1 δισ.
Νέα γενιά ασφαλιστών: Έρχεται επιδότηση έως 36.000 ευρώ για είσοδο στο επάγγελμα
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

450 στελέχη στο Insurance & Reinsurance Meeting στην Ύδρα

Τι θα συζητηθεί στο Insurance & Reinsurance Meeting 2026

Διακρίσεις για τη τη MEGA BROKERS στα Βραβεία της ERGO

Νέα εποχή στις ασφαλίσεις υγείας

ERGO: Ενισχύει το εταιρικό της δίκτυο και επενδύει στη νέα γενιά

Ν. Τρομπούκη: Τεχνολογία και ΑΙ μεταμορφώνουν την εμπειρία της ασφάλισης

Η ERGO κοντά στους συνεργάτες της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
















