

Σημαντική στρατηγική συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), που αφορά στην εκπόνηση σεμιναρίων στο πλαίσιο της υποχρεωτικής από την Τράπεζα της Ελλάδος επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών προς τους συνεργάτες των Δικτύων Διανομής της AXA Ασφαλιστικής, στο πεδίο της υλοποίησης των προγραμμάτων επανεκπαίδευσης, προκειμένου κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να συγκεντρώνει συνολικά τουλάχιστον 75 ώρες πιστοποιημένης εκπαίδευσης στους τρεις τομείς εντός των πέντε ετών 2015-2019.
Στους συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν αυτά τα εγκεκριμένα από την ΤτΕ σεμινάρια και θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τα tests κατανόησης, θα χορηγούνται από το Ε.Ι.Α.Σ. «Βεβαιώσεις Περαίωσης», εγκεκριμένες από την Τράπεζα της Ελλάδος, οι οποίες είναι αναγκαίες για την επανεγγραφή τους κατά την ανανέωση της αδείας τους στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.

Όπως επεσήμανε ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ κ. Νίκος Σακελλαρίου: «Η ανάπτυξη, εκπαίδευση και βελτίωση των συνεργατών μας αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με το Ε.Ι.Α.Σ., τον θεσμικό εκπαιδευτικό φορέα της ασφαλιστικής αγοράς, έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ότι η στρατηγική μας προτεραιότητα θα υλοποιηθεί ουσιαστικά με τη δημιουργία καταρτισμένων συνεργατών ικανών να πρωταγωνιστήσουν στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, τόσο από πλευράς νομοθετικού πλαισίου, όσο και από πλευράς απαιτήσεων των καταναλωτών».
Εκ μέρους του ΕΙΑΣ, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την AXA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και δήλωσε: «Το ΕΙΑΣ, διαθέτοντας συσσωρευμένη πολυετή τεχνογνωσία στο ασφαλιστικό εκπαιδευτικό αντικείμενο και έχοντας ως βασικό σκοπό του την υποστήριξη και την ενίσχυση των εκπαιδευτικών σχεδιασμών των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προετοιμάζει μία νέα γενιά στελεχών, δυναμικών, άριστα καταρτισμένων, με ήθος και επαγγελματική επάρκεια».
Σχόλια

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης
Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς
17 στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στο Delphi Forum (updated)
Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn
Νόμος 5290: Τι αλλάζει στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Και Αν Συμβεί… να οικονομικό έχεις σχέδιο;

Η Εθνική Ασφαλιστική εκσυγχρονίζει τα κεντρικά της συστήματα

Έξι «plus» για την Εθνική από τη συμμαχία με την Allianz

Εθνική: Προς τετραπλασιασμό του bancassurance με την Allianz

Η Εθνική Τράπεζα αποκτά το 30% της Allianz Ελλάδος

Anytime: Ανεβάζει ρυθμούς στη Ρουμανία

ΕΑΔΕ - BIPAR: 6 παρεμβάσεις στους ευρωβουλευτές για τα PEPP


















