
Στις 23/10/2017 εστάλη στην Επικεφαλής της Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννα Σεληνιωτάκη επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, με την οποία ζητήθηκε συνάντηση, με αφορμή τα δημοσιεύματα για ελλιπή φάκελο που έχει υποβάλει η Εxin Financial Services Holding B.V. (δείτε την επιστολή)
Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση σχετικά με το αίτημά μας και μάλιστα σε επανειλημμένες τηλεφωνικές οχλήσεις η απάντηση που λάβαμε από τους συνεργάτες της ήταν αόριστη και δεν προσδιορίστηκε αν και πότε θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την κ. Σεληνιωτάκη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θεωρεί απαράδεκτη την στάση αυτή της Τράπεζας της Ελλάδος και ενδεικτική της πρόθεσής της να μην αντιμετωπίσει ευθέως το πρόβλημα και να ενημερώσει, όπως επιτάσσουν οι κανόνες δεοντολογίας και η σημαντικότητα του θέματος, τους άμεσα εμπλεκόμενους για το ζήτημα που έχει προκύψει αλλά αντίθετα να κρύβεται με ανούσιες υπεκφυγές.
Η τακτική της αδιαφάνειας επιτέλους πρέπει να σταματήσει.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες
Τα data που «κρύβονται» στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής: Συναντήθηκε με εκπροσώπους του EXIN Group

Απεργία για την πώληση της Εθνικής και από τον ΣΥΑΕ

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής ΑΕΕΓΑ: Οι ασφαλισμένοι της International Life και ο κακός λύκος
Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής – Νέο ΔΣ

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής

Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες


















