Eurolife

Γιατροί χωρίς Σύνορα: Μηδέν έσοδα από θεσμικούς φορείς

Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα στο περιοδικό τους «ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» παρουσιάζουν τον οικονομικό απολογισμό του 2014: Η παρατεταμένη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα συνέβαλε στη συνέχιση της πτώσης των εσόδων και το 2014, όπως και τα προηγούμενα έτη από το 2009 και μετά. Κατά το έτος 2014, το σύνολο των εσόδων μειώθηκε κατά 12,5% [...]

AllSafe
Γιατροί χωρίς Σύνορα: Μηδέν έσοδα από θεσμικούς φορείς

Οι Γιατροί χωρίς Σύνορα στο περιοδικό τους «ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» παρουσιάζουν τον οικονομικό απολογισμό του 2014:

Η παρατεταμένη οικονομική κρίση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα συνέβαλε στη συνέχιση της πτώσης των εσόδων και το 2014, όπως και τα προηγούμενα έτη από το 2009 και μετά. Κατά το έτος 2014, το σύνολο των εσόδων μειώθηκε κατά 12,5% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Το 2014, όπως και το 2013, τα έσοδά μας προήλθαν αποκλειστικά από ιδιωτικούς πόρους και δεν υπήρξε καμία εισροή εσόδων από θεσμικούς φορείς, γεγονός που διασφαλίζει την ανεξαρτησία μας. Όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, η συμπαράσταση, η δέσμευση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε είναι συγκινητική. Είναι αυτή που διασφαλίζει την πρόσβαση στην υγειονομική  φροντίδα για τις ευάλωτες ομάδες που υποστηρίζουμε.  Σας ευχαριστούμε θερμά.

Στην προσπάθειά μας να διασφαλίσουμε την ανεξαρτησία μας και να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία, προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουμε υψηλά ποσοστά ιδιωτικών πόρων,  τα οποία το 2014 αποτέλεσαν το 97% των συνολικών εσόδων μας.

MSF esoda

Mega Brokers
Atladiki

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Interlife Mare
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα