

Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξη του σε κάθε δράση που στόχο έχει την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO στήριξε με τη συμμετοχή του την έκθεση Greek Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo υπό τη διοργάνωση της εταιρίας Leaderexpo.
Παρά τις αδυναμίες της διοργάνωσης, που δικαιολογήθηκαν από το σύνολο των συμμετεχόντων (εκθετών και επισκεπτών) για πρώτη φορά, η ανάγκη ύπαρξης μιας τουριστικής έκθεσης στην Αθήνα ήταν τόσο μεγάλη, που ώθησε τους περισσότερους να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρώτο αυτό εγχείρημα. Οι εντυπώσεις που άφησε καταληκτικά η έκθεση κρίθηκαν θετικές, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν καταλυτικά τόσο το επιτυχημένο κατ’ ομολογίαν πρόγραμμα Hosted Buyers, όσο και το αναμφισβήτητα ενδιαφέρον συνέδριο digi.travel που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά (5-6 Δεκεμβρίου 2014).
O HAPCO συμμετείχε στην έκθεση με τις εταιρίες AFEA S.A. Travel & Congress Services, La Greca D.M.C., ELIT language services, WE MAG, eventora και Davaris Creative ως συνεκθέτες, ενώ η κατασκευή του περιπτέρου του ήταν ευγενική χορηγία της εταιρίας-μέλους Vision. Εκπρόσωποι του Συνδέσμου ήταν η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, κα Δώρα Σγάρτσου και το Μέλος Δ.Σ. του HAPCO, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Στρατηγική στην ασφάλιση: Aπό το “As Is” στο “To Be” της εμπειρίας πελάτη

Ανεπίτρεπτη η εξαίρεση κρίσιμων κλάδων από πρόγραμμα ενίσχυσης άνω των 140 εκατ. ευρώ

«Corporate & Special Risk Solutions Team: Το νέο στοίχημα της INTERAMERICAN στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις»

Εξαίρεση των ασφαλιστών από το «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»

ΕΕΑ: Νέα δεντροφύτευση για την περιοχή του Χαλανδρίου

Τ. Χατζηθεοδοσίου: Η επόμενη ημέρα στην ασφαλιστική αγορά

Δελφοί - Επίδαυρος: Mια πολιτιστική αντίστιξη στη σημειολογία της εποχής

















