
![]()
Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.), Γεώργιος Καραβίας., αμέσως μετά την εκλογή του, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η ενίσχυση της νοοτροπίας των καθαρών συμπεριφορών και ο σταθερός προσανατολισμός προς την εξωστρέφεια, θα εξασφαλίσουν στο Σύνδεσμο τη δυνατότητα επικοινωνίας του με το σύνολο της Ασφαλιστικής Αγοράς, προσδίδοντάς του σημαντικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα.. Υπογράμμισε επίσης, την ανάγκη συνένωσης όλων των συγγενικών δυνάμεων του κλάδου και ειδικότερα των Συνδέσμων Διαμεσολαβούντων προσώπων στην Ιδιωτική Ασφάλιση, με τους οποίους μας συνδέουν κοινοί προβληματισμοί και αγωνίες για το μέλλον μας».
Ο Γιώργος Καραβίας γεννήθηκε στην Ιθάκη και σπούδασε ασφαλιστικά στο Λονδίνο. Εργάστηκε για μια πενταετία στους Lloyd’s of London. Ως εξουσιοδοτημένος ανταποκριτής τους στην Ελλάδα εκτελεί το επάγγελμα του μεσίτη στην ανωτέρα του βαθμίδα, έχοντας έξι δεσμευτικές συμβάσεις (Binding Authorities). Το e-mail του ΣΕΜΑ για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί του, είναι: [email protected]
To Insurance Daily, εύχεται να ενισχυθεί ο θεσμός των Μεσιτών καθώς και οι Σχέσεις του με όλους τους εκπροσώπους των Διαμεσολαβούντων.
Τονίζουμε για πολλοστή φορά, οι Διαμεσολαβούντες οι οποίοι μόνιμα φροντίζουν να προσφέρουν «Πρόσθετη Αξία» στους Πελάτες τους, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Κανένας δεν μπορεί να απειλήσει την ύπαρξη των Υπηρεσιών τους όταν οι Πελάτες τις αναζητούν!!
Αυτό που πραγματικά απειλείται είναι η «Απλή Διαμεσολάβηση», η «Σφαγή των Ανταγωνιστικών Ασφαλίστρων» και οι «Καταχρήσεις» παρακράτησης των Ασφαλίστρων!
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Με 834,6 εκ. ευρώ παραγωγή η Εθνική Ασφαλιστική το 2025

Το «Και Αν Συμβεί» μετασχηματίζεται σε “Your Insurance Tribe

Generali: Στα €617,5 εκατ. ασφάλιστρα & στους top 3 της αγοράς

Το νέο μοντέλο ανάπτυξης στην ασφάλιση

Ο ασφαλιστικός κλάδος χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο LinkedIn

Την παραίτησή του από CEO και Αντιπρόεδρος της Ιντερσαλόνικα υπέβαλε ο Κ. Γιαννιώτης

Στρατηγική συνεργασία NAK Insurance Brokers & Terra Pindus







