
Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων ολοκλήρωσε τη δημιουργία των ταυτοτήτων για τα μέλη του.
Οι ταυτότητες προέκυψαν από την επιθυμία μας να προσδώσουμε κύρος στον ασφαλιστικό θεσμό και ένα πρόσθετο επιχείρημα στα μέλη μας, στο γιατί το καταναλωτικό κοινό θα πρέπει να προτιμά ασφαλιστές που διαθέτουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να εξυπηρετούν σωστά και με συνέπεια τις ασφαλιστικές ανάγκες των συμπολιτών μας.
Οι ταυτότητες φέρουν την φωτογραφία του πιστοποιημένου διαμεσολαβητή, την ένδειξη Μέλος του ΣΑΔΧ και στην πίσω όψη το κείμενο:
Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων ιδρύθηκε με σκοπό να προασπίσει τον ασφαλιστικό θεσμό, να διεκδικεί τα δικαιώματα των μελών του, καθώς και να συμβάλει στον υγιή ανταγωνισμό.
Το αναγραφόμενο μέλος είναι εγγεγραμμένο στο Επιμελητήριο Χανίων και πληροί τις προϋποθέσεις για να σας προτείνει καλύψεις για τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.
Πιστεύουμε ότι με αυτή την ενέργεια προστατεύουμε και το καταναλωτικό κοινό από αθέμιτες πρακτικές μη πιστοποιημένων ασφαλιστών, που προσπαθούν να εκμαιεύσουν χρήματα εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν ορισμένοι καλόπιστοι συνομιλητές.
Οι ταυτότητες θα παραληφθούν από τα μέλη του συλλόγου στην 4η Γενική Συνέλευση της 3ης Δεκεμβρίου 2014.
Σχόλια

ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Καντώρος: Στόχος το 1 δισ. ευρώ ασφάλιστρα & παρουσία σε 10 χώρες
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Ολοκλήρωση της εξαγοράς της Eurolife Life από τη Fairfax

Parenthood risk management: Τι φοβούνται σήμερα οι νέοι γονείς;

ΤτΕ: Έγκριση της απόκτησης ειδικής συμμετοχής της CrediaBank στο ΜΚ της Ευρώπη

Εισήγηση για την είσοδο του Ν. Μακρόπουλου στο ΔΣ της CrediaBank

H Ευρώπη θα ενισχύσει τα κέρδη ανά μετοχή της CrediaBank κατά 8%

Στο τέλος Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση Credia Bank - Ευρώπη

5 γυναίκες σε νευραλγικές θέσεις μιλούν για τη μητρότητα και την καριέρα


















