
Η Παγκόσμια Μεσιτική Εταιρεία Αντασφαλίσεων Guy Carpenter (GC) προήγαγε τον Massimo Reina σε Διευθύνοντα Σύμβουλο στην Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή (MENA), παραχωρώντας του άμεσα νέα δικαιώματα καθώς και υποχρεώσεις.
Ο Reina αντικατέστησε τον Peter Stubbings, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Προέδρου στις επιχειρήσεις της εταιρείας στις Βερμούδες.
Πρώην επικεφαλής της GC Fac και της θυγατρικής της εταιρείας στην Ιταλία, ο Reina είναι πλέον υπεύθυνος για όλες τις συμφωνίες και κινήσεις της Guy Carpenter στην Ευρώπη και τις περιοχές της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.
Ο Γενικός Διευθυντής λειτουργιών σε Ευρώπη και (MENA) Nick Frankland δήλωσε: «Είμαστε πολύ τυχεροί που θα έχουμε ένα τόσο επιβλητικό και αναλυτικό ταλέντο στην ομάδα μας. Είμαι ευχαριστημένος από την ανακοίνωση ότι ο Massimo ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Ευρώπη και της (MENA). Τα τελευταία χρόνια, έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες ως υπεύθυνος της GC Fuc αλλά και της θυγατρικής μας εταιρείας στην Ιταλία. Ανυπομονούμε να τον δούμε να πετυχαίνει παρόμοιες επιτυχίες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στο νέο του ρόλο».
Η εταιρεία επίσης ανακοίνωσε την προαγωγή του Malcolm Payton στο τιμόνι της GC Fac στο Λονδίνο όπως και την προαγωγή του Salvatore Nicosia σε επικεφαλής της θυγατρικής εταιρείας στην Ιταλία. Και οι δύο θα υποβάλουν τις εκθέσεις τους στον Reina.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

ΕΚΠΑ: Δωρεά 160 εκατ.ευρώ από τις τράπεζες

Γιατί στο Μίσιγκαν οι κάτοικοι λένε όχι στο γιγαντιαίο Data Center

Χάος στα Στενά του Ορμούζ

Η Allianz ενισχύει την οικονομική παιδεία

Εθνικό Σχέδιο Υγείας 2035: Η αναγκαία μεταρρύθμιση

Πρόσθετοι ωφελούμενοι από τη ρύθμιση για τις συντάξεις χηρείας

Η Interamerican συναντά το MDRT



















