
Η Deloitte Academy, ανακοινώνει το πρόγραμμα των ανοιχτών – διεπιχειρησιακών σεμιναρίων της για το μήνα Ιούνιο. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων καταρτίζεται βάσει των αναγκών της αγοράς και καλύπτει επίκαιρα θέματα. Εισηγητές είναι στελέχη της Deloitte με μακρά συμβουλευτική εμπειρία στο αντικείμενό τους και καταξιωμένοι εξωτερικοί εισηγητές.
• Ανάλυση ΕΓΛΣ – Παρουσίαση Οικονομικών καταστάσεων
7 & 8 Ιουνίου 2012
Εισηγητής: Νίκος Σούρδης, Επικεφαλής των Υπηρεσιών Λογιστικής Παρακολούθησης και Συμμόρφωσης, Deloitte
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ανάλυση των λογαριασμών του λογιστικού σχεδίου και η παρουσίαση των οικονομικών καταστάσεων που θα πρέπει να προετοιμάζονται στο τέλος χρήσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη με βασικές γνώσεις οικονομικών, σε λογιστές οι οποίοι διαθέτουν βασικές γνώσεις λογιστικής, καθώς και σε συμβούλους – οικονομολόγους.
• Ανάλυση και Αξιολόγηση Επενδυτικών Αποφάσεων
18, 19, 20 και 21 Ιουνίου 2012
Εισηγητής: Βασίλης Παπαβασιλείου, Τραπεζικό Στέλεχος, Διδάκτωρ Χρηματοοικονομικής
Το σεμινάριο αποσκοπεί στην παρουσίαση των βασικών εννοιών και των σύγχρονων εργαλείων, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λήψη ορθολογικών επενδυτικών αποφάσεων. To διαρκώς μεταβαλλόμενο χρηματοπιστωτικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την τρέχουσα κρίση χρέους της Ευρωζώνης καθιστούν επιτακτική, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων, που θα βασίζονται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές και όχι στην παρόρμηση. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για στελέχη Τραπεζών, Χρηματιστηριακών Εταιρειών, Εταιρειών Συμβούλων και Ναυτιλιακών επιχειρήσεων κ.λπ.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.deloitte.gr
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Αισιόδοξοι για τις οικονομικές προοπτικές των εταιρειών 4 στους 10 CFOs

Σημαντικές αλλαγές στο ευρωπαϊκό πλαίσιο για το οικονομικό έγκλημα

Gold βραβείο για τη συλλογική πρωτοβουλία του 1ου Εθελοντικού Δασικού Φυτωρίου στις Αφίδνες

Η ΑΙ επαναπροσδιορίζει το μέλλον της δημόσιας διοίκησης

5 παράδοξα διαμορφώνουν το μέλλον της κυβερνοασφάλειας

H ΑΙ ως πολλαπλασιαστής του Ανθρώπινου Πλεονεκτήματος

Η προσαρμοστικότητα των εργαζομένων "οδηγεί" το επιχειρείν


















