
3.500 μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας συμμετείχαν την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στον 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2015, που διοργάνωσαν και φέτος τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.
Οι ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ πραγματοποιήθηκαν στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ (Βάρη Αττικής) για τους μαθητές του νομού Αττικής, και σε 17 εξεταστικά κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα: στη Ρόδο, την Κω, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, το Βόλο, τη Μυτιλήνη, τα Χανιά, τη Βέροια, την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Πάτρα, την Άρτα, τον Πύργο, τη Σκόπελο, την Αμοργό και την Κύπρο.
Το περιοδικό “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING“ και το Insurancedaily.gr είναι και φέτος χορηγοί επικοινωνίας του Διαγωνισμού.
Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2015 στην ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ και η βράβευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2015.
Σχόλια

Στην Ιαπωνία ο Χ. Μεγάλου με το Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Έπεσαν οι υπογραφές ΕΤΕ - Allianz
3P Insurance: Στα 59,1 εκατ. ευρώ η παραγωγή – Στόχος τα 67,5 εκατ. το 2026
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Victory Promise: Επιβράβευση συνεργατών στην Αίγυπτο

Κορυφαίες Διακρίσεις για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

The Sandwich generation: Πώς η ασφάλιση «αποσυμπιέζει» τη γενιά που στηρίζει τους πάντες

Ασφάλιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου: τι πρέπει να ελέγξετε πριν υπογράψετε

PolicyGuard: Ο έλεγχος ενός έμπειρου ασφαλιστή, σε κάθε συμβόλαιο.

Resilience Stories: Στην πρώτη γραμμή της ανθεκτικότητας (video)

Tα δύο πρόσωπα της ΑΙ


















