
3.500 μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας συμμετείχαν την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στον 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2015, που διοργάνωσαν και φέτος τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.
Οι ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ πραγματοποιήθηκαν στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ (Βάρη Αττικής) για τους μαθητές του νομού Αττικής, και σε 17 εξεταστικά κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα: στη Ρόδο, την Κω, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, το Βόλο, τη Μυτιλήνη, τα Χανιά, τη Βέροια, την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Πάτρα, την Άρτα, τον Πύργο, τη Σκόπελο, την Αμοργό και την Κύπρο.
Το περιοδικό “ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING“ και το Insurancedaily.gr είναι και φέτος χορηγοί επικοινωνίας του Διαγωνισμού.
Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2015 στην ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ και η βράβευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2015.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Metropolitan Hospital: Στο επίκεντρο των εξελίξεων για την ΤΝ και την Ογκολογία

Πώς διαμορφώνεται η επαγγελματική πορεία στην εποχή της ΤΝ

ERGO: Ταξίδια επιβράβευσης στην Πράγα και το Καρπενήσι

9 ερωτο-απαντήσεις για τη Salmonella

Θερμές εργασίες: Μία σοβαρή επικινδυνότητα, που χρειάζεται ευλαβική τήρηση μέτρων ασφαλείας

Mπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να είναι ηθική και σύννομη;

Η ασφάλιση ως οικοσύστημα εξέλιξης



















