Generali 2026  140 Χρόνια

3.500 μαθητές «έτρεξαν» στις ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ

3.500 μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας συμμετείχαν την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στον 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2015, που διοργάνωσαν και φέτος τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO. Οι [...]

AllSafe
3.500 μαθητές «έτρεξαν» στις ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ

bibliodromies 20143.500 μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων όλης της χώρας συμμετείχαν την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 στον 17ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανάγνωσης Παιδικού Λογοτεχνικού Βιβλίου ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2015, που διοργάνωσαν και φέτος τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Οι ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ πραγματοποιήθηκαν στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ (Βάρη Αττικής) για τους μαθητές του νομού Αττικής, και σε 17 εξεταστικά κέντρα σε ολόκληρη την Ελλάδα: στη Ρόδο, την Κω, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, το Βόλο, τη Μυτιλήνη, τα Χανιά, τη Βέροια, την Κομοτηνή, την Καβάλα, την Πάτρα, την Άρτα, τον Πύργο, τη Σκόπελο, την Αμοργό και την Κύπρο.

Το περιοδικό ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING και το Insurancedaily.gr είναι και φέτος χορηγοί επικοινωνίας του Διαγωνισμού.

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2015 στην ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ και η βράβευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2015.

Designia
Medifirst

Σχόλια

Φόρτωση...
Imperial Insurance
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα