ΕΘΝΙΚΗ FULL HEALTH VALUE

«Αυξήσεις» στις επικουρικές συντάξεις τον Μάιο

Με την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων του μηνός Μαΐου (Πέμπτη 3 Μαΐου 2018) και εφεξής, η παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης του Ν. 3986/2011 υπέρ του ΑΚΑΓΕ θα υπολογίζεται στα καταβαλλόμενα ποσά συντάξεων του ΕΤΕΑΕΠ. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Υπ. Εργασίας. Έτσι τα ποσά τα οποία θα δουν στους λογαριασμούς τους θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερα σε [...]

NN Hellas Orange health
«Αυξήσεις» στις επικουρικές συντάξεις τον Μάιο

Με την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων του μηνός Μαΐου (Πέμπτη 3 Μαΐου 2018) και εφεξής, η παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης του Ν. 3986/2011 υπέρ του ΑΚΑΓΕ θα υπολογίζεται στα καταβαλλόμενα ποσά συντάξεων του ΕΤΕΑΕΠ.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Υπ. Εργασίας. Έτσι τα ποσά τα οποία θα δουν στους λογαριασμούς τους θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερα σε σχέση με ο,τι έβλεπαν τους προηγούμενους μήνες.

Επίσης, σύμφωνα με το Υπ. Εργασίας, τα αναδρομικά ποσά για όσες περιπτώσεις συνταξιούχων προκύπτουν επιστροφές, θα πιστωθούν το επόμενο διάστημα (ενδεχομένως τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες) απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων συνταξιούχων, χωρίς να χρειάζεται η υποβολή αιτήσεων ούτε άλλη ενέργεια εκ μέρους τους.

interasco
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ - ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ

Σχόλια

Φόρτωση...
HDI
Cypria Life
Newsletter

Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά

Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

Δεν spamάρουμεΑπεγγραφή ανά πάσα στιγμή+11.000 Εγγεγραμένοι επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα